Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tekrarlayan Düşükler, Pgtli Embriyoya Rağmen yavaş Bhcg, Bağışıklık mı? Gizli Endometriozis mi? Fikrinize ihtiyacım var🙏🏽
Ben de clexane kullanıyordum canım, trambofili meselesine özellikle iğneyi veriyorlar. Estrofemli transfer olsaydınız coraspirin de eklerdik çünkü pıhtılaşmayı artırıyor demişlerdi. Benim doğal siklus olunca eklemedik ama ben her gün 50 mg yine de alıyordum coraspirin. Onun önlemini almıştık gibi ama nasip işte..
Ben de clexane kullanıyordum canım, trambofili meselesine özellikle iğneyi veriyorlar. Estrofemli transfer olsaydınız coraspirin de eklerdik çünkü pıhtılaşmayı artırıyor demişlerdi. Benim doğal siklus olunca eklemedik ama ben her gün 50 mg yine de alıyordum coraspirin. Onun önlemini almıştık gibi ama nasip işte..