Tekrarlayan Düşükler, Pgtli Embriyoya Rağmen yavaş Bhcg, Bağışıklık mı? Gizli Endometriozis mi? Fikrinize ihtiyacım var🙏🏽

Canım ben hem corasprin içiyorum hem de oksapar kullanıyorum
Ben de clexane kullanıyordum canım, trambofili meselesine özellikle iğneyi veriyorlar. Estrofemli transfer olsaydınız coraspirin de eklerdik çünkü pıhtılaşmayı artırıyor demişlerdi. Benim doğal siklus olunca eklemedik ama ben her gün 50 mg yine de alıyordum coraspirin. Onun önlemini almıştık gibi ama nasip işte..

Ben de clexane kullanıyordum canım, trambofili meselesine özellikle iğneyi veriyorlar. Estrofemli transfer olsaydınız coraspirin de eklerdik çünkü pıhtılaşmayı artırıyor demişlerdi. Benim doğal siklus olunca eklemedik ama ben her gün 50 mg yine de alıyordum coraspirin. Onun önlemini almıştık gibi ama nasip işte..
Evet doğru canım estrofem olduğu için bende corasprin de eklendi

İnşallah bu sefer hayırlısıyla kolaylıkla sağlıklıca tutunur nasip olur canım 🤲❤️Rabbim yolunu kolaylaştırsın 🤲❤️

Back
X