Cevaplarınız için teşekkür ederim, eşimde DNA hasarı tespit edilmedi, döllenme sorunu da hiç olmadı, toplanan 7 embriyonun 6 sı döllendi, sperm faktörlü bir durum pgt den sağlam gelmesini sağlar mı? Emin değilim,Yine de konuyu Dr uma soracağım

Tüp bebeğe yönelme sebebimiz bir süredir ikinci bir çocuğumuz olsun istedik, bir tane doğal yoldan olan 7+3 te kalp atışı durup kürtajla sonuçlandı. Sonra 1 yıl olmadı ve ben de rezerv azlığı tespit edildi, amh 1 civarı. O yüzden tedaviye başladık. Bu ikinci transferimdi.
Tuhaf bir şekilde ilk kürtajımı olduğumdan beridir ne doğal yolla ne tedaviyle hamile kalamıyorum, tüplere bakıldı açık dendi, yapışıklık yok, histeroskopi ile rahim kontrol edildi ve çizik atıldı.. Ben NK (katil hücre testi) baktırdım, normal sınırlara yakın çıktı önemli değil denmişti. Tüm kanlarım normal ancak anti tpo yüksek. Yani vücudumda bir bağışıklık uyarısı var. Ancak tsh değerlerim çok normal çıkınca transfer öncesi prednol yeterli kabul edildi. Bir sonraki transferde planlanan, intra lipid ve prednole devam. Çünkü vücut bağışıklık sistemi zamanla değişebiliyormuş..Ayrıca kan sulandırıcı da kullandım. Sanırım takdiri ilahi, belki de bırakmam gerekiyor. Doktorum yaşın 35, sen en ümitli vakalardansın demişti, gelinen noktada 3 kaybım var. Son pgtliyi de deneyip bırakacağım sanırım..