Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genetik test yaptirdinmiSelamlar 4 kez düşük yapmış biri olarak benim gibi kimyasal gebelik ler sonrası sağlıklı gebelik yakalayan varsa ne tedavi uyguladı yazabilirmisiniz acaba tekrar düşer diye korkuyorum![]()
Yaptırdım pıhtılaşma var iğne aspirin kullandım ama yinede kese görünmeden düşüyor eşimin testleri normal sadece tsh yüksek onun benim hormonlarım normal hiç bir sıkıntı görünmüyorGenetik test yaptirdinmi
Himm anladim,cok belirgin bi sebep yok yani,dua et tabbim zamanını bekliyor demekki,rabbim en hayirli zamanda nasip etsin yuzunu guldursunYaptırdım pıhtılaşma var iğne aspirin kullandım ama yinede kese görünmeden düşüyor eşimin testleri normal sadece tsh yüksek onun benim hormonlarım normal hiç bir sıkıntı görünmüyor![]()
Amin sağolunHimm anladim,cok belirgin bi sebep yok yani,dua et tabbim zamanını bekliyor demekki,rabbim en hayirli zamanda nasip etsin yuzunu guldursun
Ben kullandım ona rağmen düştü inşallah sizin düşmezBende 3 kez dusuk yaptim bende de pihtilasma cikti korundum 4 ay gecti bu ay tekrar deneyeceğim iğne kullanacaksın dedi dr
İnşallah bizimde öyle olurBende iki kez düşük yaptım Kürtaj oldum pıhtılaşma olup olmadığına bakmadan doktorum iğne başlattı ve 28. Haftaya geldim çok şükür Rabbim sizlere de nasip etsin![]()
Selamlar 5 kaybım var halâ gebelik peşindeyimSelamlar 4 kez düşük yapmış biri olarak benim gibi kimyasal gebelik ler sonrası sağlıklı gebelik yakalayan varsa ne tedavi uyguladı yazabilirmisiniz acaba tekrar düşer diye korkuyorum![]()
İnternet de bi hikaye okumuştum kadın 13 düşük yaşamış en son bebeği kabul eymeyen rahme tutunmasını engelleyen trambofili bulunmuş rabbim büyük inşallah bizede sıra gelirSelamlar 5 kaybım var halâ gebelik peşindeyimeşimle kromozom analizi yaptırdık normal çıktı. Tüp bebek doktoru sizin kromozomlarınızda sorun olmasada oluşan embriyoların kromozomlarında sorun olabilir dedi oyüzden embriyolarımıza ngs önerdi. Yaptırdık transfer oldu. Yine sonuç alamadık. Başladığımız yere geri döndük
İnşAllah beklemeye devam. İlk transferim tutmayınca benimde transfer günü ve rahmimden şüphelendi doktor. Cd56 istedi rahimdeki katil hücreleri tespit ediyormuş. O testte normal çıktı şükürİnternet de bi hikaye okumuştum kadın 13 düşük yaşamış en son bebeği kabul eymeyen rahme tutunmasını engelleyen trambofili bulunmuş rabbim büyük inşallah bizede sıra gelir![]()
Cd56 testi acıtıyormu bende yaptırsam diyorumİnşAllah beklemeye devam. İlk transferim tutmayınca benimde transfer günü ve rahmimden şüphelendi doktor. Cd56 istedi rahimdeki katil hücreleri tespit ediyormuş. O testte normal çıktı şükür![]()
Merhabalar igneyi ne zaman baslatti doktorunuz ve hangi dozda kullaniyorsunuz acabaBende iki kez düşük yaptım Kürtaj oldum pıhtılaşma olup olmadığına bakmadan doktorum iğne başlattı ve 28. Haftaya geldim çok şükür Rabbim sizlere de nasip etsin![]()
Anestezi ile yapılıyor canımCd56 testi acıtıyormu bende yaptırsam diyorum
İğneyi 3 aylık felandım başlattı ve gün aşırı yapıyorum oksapar 4000 liğiniMerhabalar igneyi ne zaman baslatti doktorunuz ve hangi dozda kullaniyorsunuz acaba
Merhaba Allah sagkıkla kucagınıza almayı nasip etsin önceki bebeklerinz kac haftalıktı kalp atışlarını duydunuz muİğneyi 3 aylık felandım başlattı ve gün aşırı yapıyorum oksapar 4000 liğini
Bi tanesi sekiz haftalıkken kalbi durmuş ben 11. Haftada fark ettim kürtaj oldum duymuştum kalbini duyduktan sonra durmuş işte, diğerinin hiç duymadım 5 haftalıkken düştü. Allah razı olsun isteyen herkese nasip olsunMerhaba Allah sagkıkla kucagınıza almayı nasip etsin önceki bebeklerinz kac haftalıktı kalp atışlarını duydunuz mu
Pıhtılaşma testi yaptırmısmydnz yoksa doktorunuz test yapmadan mı ıgne verdiBi tanesi sekiz haftalıkken kalbi durmuş ben 11. Haftada fark ettim kürtaj oldum duymuştum kalbini duyduktan sonra durmuş işte, diğerinin hiç duymadım 5 haftalıkken düştü. Allah razı olsun isteyen herkese nasip olsun![]()
Test yaptırmadım yaptırmadan verdi doktorum iğnenin genel anlamda faydası varmış zararı yokmuş dedi ama tabi iğne yapıyorum diye rahat değilim orası ayrı sonuçta ilaç veriyoruz vücudaPıhtılaşma testi yaptırmısmydnz yoksa doktorunuz test yapmadan mı ıgne verdi![]()