Gebeliğe Hazırlık Tekrarlayan düşükler sonradında hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Deryakckn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2019
1.337
1.048
53
42
Selamlar 4 kez düşük yapmış biri olarak benim gibi kimyasal gebelik ler sonrası sağlıklı gebelik yakalayan varsa ne tedavi uyguladı yazabilirmisiniz acaba tekrar düşer diye korkuyorum 😔😔😔😔

Yaptırdım pıhtılaşma var iğne aspirin kullandım ama yinede kese görünmeden düşüyor eşimin testleri normal sadece tsh yüksek onun benim hormonlarım normal hiç bir sıkıntı görünmüyor 🤷‍♀️
Himm anladim,cok belirgin bi sebep yok yani,dua et tabbim zamanını bekliyor demekki,rabbim en hayirli zamanda nasip etsin yuzunu guldursun

Bende 3 kez dusuk yaptim bende de pihtilasma cikti korundum 4 ay gecti bu ay tekrar deneyeceğim iğne kullanacaksın dedi dr

Bende iki kez düşük yaptım Kürtaj oldum pıhtılaşma olup olmadığına bakmadan doktorum iğne başlattı ve 28. Haftaya geldim çok şükür Rabbim sizlere de nasip etsin🙏

Selamlar 4 kez düşük yapmış biri olarak benim gibi kimyasal gebelik ler sonrası sağlıklı gebelik yakalayan varsa ne tedavi uyguladı yazabilirmisiniz acaba tekrar düşer diye korkuyorum 😔😔😔😔
Selamlar 5 kaybım var halâ gebelik peşindeyim😊 eşimle kromozom analizi yaptırdık normal çıktı. Tüp bebek doktoru sizin kromozomlarınızda sorun olmasada oluşan embriyoların kromozomlarında sorun olabilir dedi oyüzden embriyolarımıza ngs önerdi. Yaptırdık transfer oldu. Yine sonuç alamadık. Başladığımız yere geri döndük

Selamlar 5 kaybım var halâ gebelik peşindeyim😊 eşimle kromozom analizi yaptırdık normal çıktı. Tüp bebek doktoru sizin kromozomlarınızda sorun olmasada oluşan embriyoların kromozomlarında sorun olabilir dedi oyüzden embriyolarımıza ngs önerdi. Yaptırdık transfer oldu. Yine sonuç alamadık. Başladığımız yere geri döndük
İnternet de bi hikaye okumuştum kadın 13 düşük yaşamış en son bebeği kabul eymeyen rahme tutunmasını engelleyen trambofili bulunmuş rabbim büyük inşallah bizede sıra gelir 😔

İnternet de bi hikaye okumuştum kadın 13 düşük yaşamış en son bebeği kabul eymeyen rahme tutunmasını engelleyen trambofili bulunmuş rabbim büyük inşallah bizede sıra gelir 😔
İnşAllah beklemeye devam. İlk transferim tutmayınca benimde transfer günü ve rahmimden şüphelendi doktor. Cd56 istedi rahimdeki katil hücreleri tespit ediyormuş. O testte normal çıktı şükür 😊

İnşAllah beklemeye devam. İlk transferim tutmayınca benimde transfer günü ve rahmimden şüphelendi doktor. Cd56 istedi rahimdeki katil hücreleri tespit ediyormuş. O testte normal çıktı şükür 😊
Cd56 testi acıtıyormu bende yaptırsam diyorum

Bende iki kez düşük yaptım Kürtaj oldum pıhtılaşma olup olmadığına bakmadan doktorum iğne başlattı ve 28. Haftaya geldim çok şükür Rabbim sizlere de nasip etsin🙏
Merhabalar igneyi ne zaman baslatti doktorunuz ve hangi dozda kullaniyorsunuz acaba

Merhaba Allah sagkıkla kucagınıza almayı nasip etsin önceki bebeklerinz kac haftalıktı kalp atışlarını duydunuz mu
Bi tanesi sekiz haftalıkken kalbi durmuş ben 11. Haftada fark ettim kürtaj oldum duymuştum kalbini duyduktan sonra durmuş işte, diğerinin hiç duymadım 5 haftalıkken düştü. Allah razı olsun isteyen herkese nasip olsun🙏

Bi tanesi sekiz haftalıkken kalbi durmuş ben 11. Haftada fark ettim kürtaj oldum duymuştum kalbini duyduktan sonra durmuş işte, diğerinin hiç duymadım 5 haftalıkken düştü. Allah razı olsun isteyen herkese nasip olsun🙏
Pıhtılaşma testi yaptırmısmydnz yoksa doktorunuz test yapmadan mı ıgne verdi 🙂

Pıhtılaşma testi yaptırmısmydnz yoksa doktorunuz test yapmadan mı ıgne verdi 🙂
Test yaptırmadım yaptırmadan verdi doktorum iğnenin genel anlamda faydası varmış zararı yokmuş dedi ama tabi iğne yapıyorum diye rahat değilim orası ayrı sonuçta ilaç veriyoruz vücuda

Back
X