• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti ameliyatından ne kadar sonra hamile kalabildiniz?

Ama değeriniz güzel aslında kistiniz kaç cm?
Benim kistim çok büyük olduğu için alınmak zorunda kaldı. O boyutta bir kistle hamile kalmamın mümkün olmadığını söylediler. Ameliyat öncesi embriyo donduruyorsunuz kalitesi düşmeden. Onlar sizin garantiniz oluyor. Tabi doğal gebelik kadar güzeli yok bende bekliyorum işte ameliyat olalı daha 1,5 ay civarı olacak
Kistim büyük 7 cm çıktı sag overde
Benimkine de büyük dediler ama doktorlara göre zaten hep olumsuz senaryo, siz kisti aldirdiktan sonra amh degeriniz ne kadar düştü
Umarim bebeginize kavusursunuz 😇

Kistim büyük 7 cm çıktı sag overde
Benimkine de büyük dediler ama doktorlara göre zaten hep olumsuz senaryo, siz kisti aldirdiktan sonra amh degeriniz ne kadar düştü
Umarim bebeginize kavusursunuz 😇
Daha ölçtürmedim doktor 2-3 ay sonra baktır istersen dedi benimki 15 cm di ama diğeri de 4 tü ameliyat oluncaya kadar o da 8 cm olmuştu bir ay içinde

Daha ölçtürmedim doktor 2-3 ay sonra baktır istersen dedi benimki 15 cm di ama diğeri de 4 tü ameliyat oluncaya kadar o da 8 cm olmuştu bir ay içinde
Lütfen degerlerine baktirinca bana da haber verebilir misin, ben de ameliyat olabilirim.
Umarim başarılı geçmiştir, gecmisolsun

Lütfen degerlerine baktirinca bana da haber verebilir misin, ben de ameliyat olabilirim.
Umarim başarılı geçmiştir, gecmisolsun
Benimki derin endometriozismiş her yerde yapışıklık varmış gerçekten belalı bir hastalık inşallah şifamıza kavuşuruz 🌼 tabi haber veririm inşallah unutmazsam

Back
X