Tekrarlayan düşükler

asafdnz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
5
4
1
36
Bende dört düşük yaşadım.hamile olduğunu öğrendiğim zamandan itibaren aşırı kusma ateş ile tepki vermeye başlıyor vücudum on dakika aralıklar ile başlayan kusma ateş hastahaneye yatınca doktorların çaresiz kaldığı hiç bir ilacın yetmediği durum.taki bebeğin kalp atışları durana kadar devam ediyor sonra zaten gittiğimde bebeğin kalp atışlarının durduğunu söylüyorlar.genetik test yaptırdık bebekler incelendi hiç bir anormallik yok bana yardım edecek benim gibi olan arkadaşlar varmı

Bende dört düşük yaşadım.hamile olduğunu öğrendiğim zamandan itibaren aşırı kusma ateş ile tepki vermeye başlıyor vücudum on dakika aralıklar ile başlayan kusma ateş hastahaneye yatınca doktorların çaresiz kaldığı hiç bir ilacın yetmediği durum.taki bebeğin kalp atışları durana kadar devam ediyor sonra zaten gittiğimde bebeğin kalp atışlarının durduğunu söylüyorlar.genetik test yaptırdık bebekler incelendi hiç bir anormallik yok bana yardım edecek benim gibi olan arkadaşlar varmı
Cok gecmiş olsun benımde 4 dusugum var . 4 farklı sehırde doktor doktor gezdım. Ama hala biri kesın su yüzden demıyır. Hangı sehırdesınız belkı yardımcı olabılırım

Ben bursadaym ama banada sebebi bu diyen doktor çıkmadı hep aynı genel şeyleri söylüyorlar hamıle kalıyorum yine aynı hüsran

Bende bursadayım. 4. Gebeliğim şu an. Sebebini bulana kadar doktor doktor gezdim. Bir sürü test… çareyi prof osman develioğlu nda buldum. Zaten bursada çok ünlü. Birşey kaybetmezsiniz. Gidin derim…

bu arada uludağ tıp a da gittim. Burgen de bazı testler yaptırdım. İsterseniz süreci anlatırım.

Oylemı çok sevindim sizin için Allah kucağınıza almayı nasip etsin.sizinkinde sorun neymiş

Teşekkürler

Bende kan pıhtılaşması ve insülin direnci var.
Fakat almam gereken doz yüksekmiş. Aynı zamanda rahmim darmış. Histeroskopi ile açıldı.

Peki üniversitede hangi tahlilleri iz yapıldı bende gitmeyi orda başlamayı düşünüyorum ama en azndan orada araştırılsın diğer doktorlardan bı fayda göremedim hep aynı şeyler

Eşime ve bana kromozom. Bana kan pıhtılaşması. Özelde ise dhea testi ve rahim filmi.

Bağışıklık sisteminiz reddediyor olabilir

Bende bursadayım. 4. Gebeliğim şu an. Sebebini bulana kadar doktor doktor gezdim. Bir sürü test… çareyi prof osman develioğlu nda buldum. Zaten bursada çok ünlü. Birşey kaybetmezsiniz. Gidin derim…
Sizin kayıplarınizin sorunu ne çıktı

arkadaşlar merhaba; bende 36 yaşındayım ve 2 tane düşüğüm var doktora gitmekde istemıyorum olumsuz seyler duymaktan korkuyorum çokmoralim bozuk galiba yaşımdan ötürü oluyor. Hakkımızda hayırlısı artık..

Back
X