TEKRARLAYAN DÜŞÜKLERDEN ANLAYAN EN İYİ DOKTOR KİMDİR?

Peri1515

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2017
149
42
98
32
KIZLAR TEKRARLAYAN DÜŞÜKLERİM VAR BU KONUDA ÖNEREBİLECEĞİNİZ EN İYİ DOKTOR KİMDİR?

Geçmiş olsun öncelikle, perinatologa gitmenizi tavsiye ederim. Benim de doğal yolla gebelik kayıplarım oldu, en ayrıntılı gözlemi perinatolog yapacaktır. En hayırlısını dilerim

.
Geçmiş olsun öncelikle, perinatologa gitmenizi tavsiye ederim. Benim de doğal yolla gebelik kayıplarım oldu, en ayrıntılı gözlemi perinatolog yapacaktır. En hayırlısını dilerim
teşekkür ederim canım Allah razı olsun
benim teşhisim koyuldu amh değerim düşük yumurta kalitem düşük doktorlar bu yüzden düşük oluyor sağlıksız embriyo oluştuğu için diyorlar tüp bebek de düşükler de başarı elde etmiş doktor tavsiyesi almak istiyorum o yüzden açtım bu postu inşallah yardımcı olabilicek birileri çıkar

Amh ınız kaç ? Dusuklerınız kaç haftalık?

Amh düşüklüğüyle mi iliskilendirdiler düşüğü, ama amh yumurta kalite düşüklüğü değil ki az yumurta üretilmesi yaşa göre, bende de amh düşük tüp bebek dediler, dogal yolla hamile kaldım 9 haftaligim , daha önce düşük yada gebelik yaşamadım, tedirgin oldum açıkçası Yaşınız kaç acaba

Alakasi yok amh ile. Amh dusuklugu sadece hamile kalmanizi etkiler, dusuge sebep olmaz. Degistirin doktorunuzu bence

Simdi tekrar baktım amh düşükse yumurta kalitesizlik denemez , yumurta sayısını gösterir diyor.

Canım ben senelerdir alternatif tıp kitapları okuyorum. Düşük gebelik demek ya senin rahmin sağlıksız yada gelisemeyen embriyo sağlıksız ki rahim atıyor. Tüp bebek ile iğneler ile düşmeyen bir bebek dünyaya getirsen bile sağlıksız bebekler dünyaya getirebilirsin. Sana tavsiyem açlık oruçları yapıp rahim temizliği yapman. Saçlarının durumu nasıl mesela . Çok dökülür mü sık mi şampuan değiştirirsin.saglik durumun nasıl eşiniz ile beraber açlık oruçları ile vücudunuzun dengelerini yerine getirebilirsiniz. Ben 9 aydır hamile kalmak istiyorum fakat hamile kalmadım. Geçen ay 36 saat açlık orucu yaptik eşim ile. Ben 3 4 kere istifra ettim . Adet gününde yapmıştım adetim daha yoğun ve bir kac gun daha uzadı. Ayrıca geçen ay hayit tohumu kullandım. Adetim 6 gün gecikti ne gelen var ne giden. İdrar testi yapmadım çünkü artık negatif görmekten yoruldum. Kan verdim pazartesi sonuçlanacak. Demem o ki rahmini guclendirecek kürler yapmanı tavsiye ederim. Rahim Allah'ın sıfatları arasında olduğu için ona değer vermek gerektiğini ve ondan ümit kesilmeyecegini bilmeni isterim. Sen Allah'tan işte . Ve bu dediklerimi uygula ne kaybedersinki

36 saat acligi hicbir doktorun saglikli kabul edecegini dusunmuyorum

Doktor değilim ben alternatif tibbi araştırdığımi ve yaptığım şeyleri önerdim ister yapar ister yapmaz kimseye zorla yaptırmıyorum
Sizin doktor olmadiginizi anladim zaten ama konu sahibi doktoruna gidip de “36 saat ac kalsam, rahmim iyilesecekmis, ne dersin?” Diye sorsa doktor buna onay vermez tahminim diyorum

Sizin doktor olmadiginizi anladim zaten ama konu sahibi doktoruna gidip de “36 saat ac kalsam, rahmim iyilesecekmis, ne dersin?” Diye sorsa doktor buna onay vermez tahminim diyorum
Yanlış anladınız rahim temizliği ve açlık orucu yapmasını önerdim ve öyle yazdım. Kendim 36 saat açlık orucu yaptığımı söyledim . Açlık illa 36 saat olmaz hanımefendi. Yanlış anladığıniz nokta orası...

Tup bebek tedavisinde tekrarlayan dusuk hikayesi olan hastalarin embriyolarina genetik test yapilir. Saglikli embriyolar tespit edilip transfer edilir.

Tup bebek tedavisinde tekrarlayan dusuk hikayesi olan hastalarin embriyolarina genetik test yapilir. Saglikli embriyolar tespit edilip transfer edilir.
Rahim sağlıklı değil ise embriyoyu nasıl gelistirsin. Yanlış birşey söylemiyorum ki rahmin güçlenmesi için tedavi olmalı diyorum. İlla ilaç mi demem gerekiyor doğal şeyler şifa ilaçlar şifa Allah allaaah

Hanimefendi rahim saglikli degilse doktorlar bunun teshisini koyar degil mi? Siz burdan teshis koyup yonlendirme yapiyorsunuz. Aralikli oruc evet saglikli bir beslenme bicimi ona bir sey demiyorum.

Hanimefendi rahim saglikli degilse doktorlar bunun teshisini koyar degil mi? Siz burdan teshis koyup yonlendirme yapiyorsunuz. Aralikli oruc evet saglikli bir beslenme bicimi ona bir sey demiyorum.
Rahim sağlıklı olmadığı için sürekli bebek düşüyor zaten . Bunu bilmek için doktor olmaya gerek yok ki . Herşeye muhalefet etmenize gerek yok . Ben okuduğum şeyleri söyledim.anne vücudu ne kadar sağlıklı olursa hem ruhani hem bedeni, bebek o kadar saglikli olur . Doktorlar teşhis koyar tabikide. Ben doktor yanında ayrıca yapabileceği tavsiyelerde bulunuyorum hanımefendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…