Tekrarlayan düşüklere umut olsun

kadersmile

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2017
350
161
103
Merhaba arkadaşlar. Bir aralar burada baya zaman geçiriyordum umutsuzca. Ben de faktor5 ve mthfr heterezgot var ayrıca kistlerim de var. Benim ilk hamileliğim düşük oldu. 3 ay sonra tekrar hamile kaldim onun da kalbi durdu kürtaj oldum. Tabi bu hamileliklerimi öğrenir öğrenmez kan sulandırici da kullanıyordum fakat fayda etmedi. 3. Ye ara verelim dedik biraz neyse bir zaman sonra 3. Hamileliğim de oldu fakat o da düştü. Bir türlü çare bulamadım neden olduğunu. Homosistein diye bi değerin tekrarlayan düşüklere sebep olduğunu da öğrenmiştim. Biraz da diyet yaptım.derken 4. Ye hamile kaldım onun da 7 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum. O kadar acı dolu umutsuz çaresiz günler di ki burada 3-5 satıra sığdırdım yazdıklarımı. Hiç anne olamayacağım ben herhalde diye ağlardim. 5. Ye de hamile kaldım ve 5. Hamileliğim çok şükür devam etti. Şimdi allah a çok şükür minnoş bir kızım var. Lütfen umutsuzluğa kapilmayn. Benim olduysa herkesin olur diyorum ben o kadar kötü günler geçirdim çünkü. Sorusu olan varsa her türlü yardımcı olmaya çalışırım. Allah herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu....

Merhaba arkadaşlar. Bir aralar burada baya zaman geçiriyordum umutsuzca. Ben de faktor5 ve mthfr heterezgot var ayrıca kistlerim de var. Benim ilk hamileliğim düşük oldu. 3 ay sonra tekrar hamile kaldim onun da kalbi durdu kürtaj oldum. Tabi bu hamileliklerimi öğrenir öğrenmez kan sulandırici da kullanıyordum fakat fayda etmedi. 3. Ye ara verelim dedik biraz neyse bir zaman sonra 3. Hamileliğim de oldu fakat o da düştü. Bir türlü çare bulamadım neden olduğunu. Homosistein diye bi değerin tekrarlayan düşüklere sebep olduğunu da öğrenmiştim. Biraz da diyet yaptım.derken 4. Ye hamile kaldım onun da 7 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum. O kadar acı dolu umutsuz çaresiz günler di ki burada 3-5 satıra sığdırdım yazdıklarımı. Hiç anne olamayacağım ben herhalde diye ağlardim. 5. Ye de hamile kaldım ve 5. Hamileliğim çok şükür devam etti. Şimdi allah a çok şükür minnoş bir kızım var. Lütfen umutsuzluğa kapilmayn. Benim olduysa herkesin olur diyorum ben o kadar kötü günler geçirdim çünkü. Sorusu olan varsa her türlü yardımcı olmaya çalışırım. Allah herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu....
Allah bağışlasın yavrunuzu peki bir tedavimi gördünüz de bu defa bebeğiniz düşmedi

Peki ne kullandınız ne yaptınız.Yavrularınız cenmette şefaatçi olsun inşallah 💗 Benim bir tanıdığım da 3 kere düşük yaptı 4.ye hamile doktor hamilelikten önce coraspin ve yeşil kutusu olan bir vitamin markasını tavsiye etmiş onu kullanmış maşallah şimdi 5 aylık hamile siz de mi öyle şeyler yaptınız ? Ben de 1 hafta önce kalp atışı olmadığı için kirtaj oldum aynışarını yaşamaktan kprluyorum

Peki ne kullandınız ne yaptınız.Yavrularınız cenmette şefaatçi olsun inşallah 💗 Benim bir tanıdığım da 3 kere düşük yaptı 4.ye hamile doktor hamilelikten önce coraspin ve yeşil kutusu olan bir vitamin markasını tavsiye etmiş onu kullanmış maşallah şimdi 5 aylık hamile siz de mi öyle şeyler yaptınız ? Ben de 1 hafta önce kalp atışı olmadığı için kirtaj oldum aynışarını yaşamaktan kprluyorum
önceki hamileliklerimde iğneyi 04 kullanmıştım bunda 05 kullandım. Aspirin hepsinde kullandım. Extradan aktif formda folik asit kullandım dil altı. Bi diyetisyen önermişti. Pihtilasma olduğu için homosistein diye bir değerim yüksekti. O da tekrarlayjn düşüklere sebep oluyormuş. Onun için günlük dil altı folikast kullandım

Allah razı olsun sizden sinan hocaya osende 2 mi yi kulan dedi bugün başlıyorum homositein 15 inş 2 aydan düşer 10 un altına faktör 5 liden 1298 ve 677 hetero apc 1.09 sizin durumda mı aynı homositein düşünce bu apc de düşer mi görünene metil folat size çare olmuş gününde doğum yaptınız mı başka bir sorun yaşadınız mı selamlar

Allah razı olsun sizden sinan hocaya osende 2 mi yi kulan dedi bugün başlıyorum homositein 15 inş 2 aydan düşer 10 un a canıltına faktör 5 liden 1298 ve 677 hetero apc 1.09 sizin durumda mı aynı homositein düşünce bu apc de düşer mi görünene metil folat size çare olmuş gününde doğum yaptınız mı başka bir sorun yaşadınız mı selamlar
Mrb canım 37. Haftada sezeryan doğum yaptım çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ben de faktor5 ve mthfr heterzgot vardı. Benim 40tan düştü senin ki de düşer merak etme. Çok güzel bi ilaç o. Ilaç ta değil vitamin yani. Zaten Bizim gibiler normal folik asit değil metil form da kullanması gerekiyormus. Inşallah senin de En kısa zamanda sıkıntın hallolur canım

Mrb b3nde 3 . Seferdir düşük yapıorum inanın çok yoruldum gitmedigim doktor kalmadı kan pıhtılaşması var ama ona ilaç tedavisi gordum gene düşük oldu ne yapacağım bilmiorum

Mrb b3nde 3 . Seferdir düşük yapıorum inanın çok yoruldum gitmedigim doktor kalmadı kan pıhtılaşması var ama ona ilaç tedavisi gordum gene düşük oldu ne yapacağım bilmiorum
Homosistein değerine baktır canım. Ben hibor 5000 ve asprin kullandm günlük

Merhaba. Ne mutlu size. İnşallah bana da nasip olur birgün. Ben 20 defa düşük yaptım. İnanması söylemesi kadar kolay değil. Bir defa tüp bebek de yaptırdım yine öldü karnımda. Hiç bir sebep yok. Tüm tetkik ve testler temiz. Tevekkül ettik sabırla bekliyoruz. Dünyada bu tür vakalar var ama sayıları çok az. Gittiğim doktorların tamamı nerdeyse duyduklarında şok geçiriyor. Ama bir çare bulamıyorlar.

1-2 düşükle dünyası başına yıkılanlar var. Ne olur dik durun ve metin olun. Ne vakalar var hayatta. En büyük dert ne bizde ne sizde. Allah beterinden korusun herkesi

Merhaba kendim🙂çok şükür bir kızım var inşallah kızıma kardeş istiyorum.Fakat bu kez de fsh değerim yüksek çıktı yılmak yok.Soğan kürü yapıyorum. Hayıt suyundan başladım bakalım gelişmeleri yazarım🙂

Back
X