- 29 Nisan 2017
- 350
- 161
- 103
- Konu Sahibi kadersmile
Merhaba arkadaşlar. Bir aralar burada baya zaman geçiriyordum umutsuzca. Ben de faktor5 ve mthfr heterezgot var ayrıca kistlerim de var. Benim ilk hamileliğim düşük oldu. 3 ay sonra tekrar hamile kaldim onun da kalbi durdu kürtaj oldum. Tabi bu hamileliklerimi öğrenir öğrenmez kan sulandırici da kullanıyordum fakat fayda etmedi. 3. Ye ara verelim dedik biraz neyse bir zaman sonra 3. Hamileliğim de oldu fakat o da düştü. Bir türlü çare bulamadım neden olduğunu. Homosistein diye bi değerin tekrarlayan düşüklere sebep olduğunu da öğrenmiştim. Biraz da diyet yaptım.derken 4. Ye hamile kaldım onun da 7 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum. O kadar acı dolu umutsuz çaresiz günler di ki burada 3-5 satıra sığdırdım yazdıklarımı. Hiç anne olamayacağım ben herhalde diye ağlardim. 5. Ye de hamile kaldım ve 5. Hamileliğim çok şükür devam etti. Şimdi allah a çok şükür minnoş bir kızım var. Lütfen umutsuzluğa kapilmayn. Benim olduysa herkesin olur diyorum ben o kadar kötü günler geçirdim çünkü. Sorusu olan varsa her türlü yardımcı olmaya çalışırım. Allah herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu....