Tekrarlayan düşüklerim

Hım ben 7 haftalık anladım canım ya e 7 aylık bebek yaşıyor ama neden erken almadılar ki o zaman Allah'ım insAllah bir gün bizimde bebeğimiz olur
Evet 7 haftalık dedim çünkü 7 aylık düşük değildi doğum yaptım iki gün yasadi

ben burada stresten uzak durdugu ve bebek kaygisini bir kenara biraktigi an hamile kalan ve saglikli dogumlar yapan bir suru annenin hikayesini okudum.

kendinizi sikmayin, sizi uzen bogan ortamlarda olmayin bir sure. cunku stres oyle lanet bir hastalik ki, sizin gibi hicbir problemi olmayan insanlari bile yiyip bitiriyor.

benim stresten ve uzuntuden sutum kesilmisti, haberim yoktu. bebegim gunden gune eridi, meger zafiyet geciriyormus. doktorun beni azarlamasiyla kendime geldim.

once siz onemlisiniz bunu unutmayin. sizi dara sokan kim varsa agzinin payini verin, icinizde tutmayin.

hamile kalabiliyorsaniz allah’in izniyle kucaginiza da alirsiniz. 💖

O kadar yorgunum ki nerden başlayacağımı bilmiyorum. 3 gebelik yaşadım iki tanesi kalpleri durdu, biri dış gebelik.. sonları hep hüsran.. Hiç çoçuğum yok. Testler, yapılması gereken ne tahlil varsa yapıldı. Sorun yok. Yine olmuyor. Birde bu insanların baskısı.. Daha dün kayınvalidemin bütün sülalenin içinde, bi babaanne olamadım deyişleri.. Her seferinde laf sokmalar. Çok yorgunum. Olmadığım operasyon, gitmediğim doktor kalmadı. Olmadı olmuyor.. Neden bu kadar acımasız bu insanlar.. Şimdi tekrar başlasam nerden başlayacağımı bile bilmiyorum yola. Umudum bile yok. Anlatsam anlayanımda yok.. Benim gibi böyle olup sonu mutlu biten hikayelere ihtiyacım var sanırım..
bende cok kötüyüm 2 düşüğüm var biri 7 haftalık diğeri 8 haftalık kslbi durdu daha üzerinden 12 gün geçti napcam bilmiyorum içime acı çöktü

Benim yengemde 10 tane dusuk olmus sebep gizli seker.nedir bilmiyorum. Sanirim yiyip ictiklerinizle alakali bisey olabilir. Saglik acisindan illa bi sebebi vardir bu gizli seker cikana kadar 10 bebek vefat etmisti.

Ya da tansiyon yukseliyorsa kan akimi yavasliyor bebege ve kalp duruyor olabiilr..ya tansiyon ya da seker diye dusunuyorum.

Back
X