• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan dusukte tup bebek?

mischiefocean83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
479
744
103
Hocam polikistik overim. Son 2 yilda 3 kez dusuk yaptim. Ilk dusugumde kalp atisi alinamadi, 6. Haftada. Ilkinde pihtilasma ve benim ve esimin genetigin bakildi. Heterezigot pihtilasma tespit edildi. Ikinci gebeligim 4 ay sonra oldu. Clexan 0.4 kullandim sulandirici. 10. Hafta asiri kanama ile tekrar kurtaj oldum. 1 senenin sonunda riskli gebelik doktoruna gidip ilave testler daha yapirdim. Bana sadece folbiol verdi. Onu kullandim esim aylarca keciboynuzu pekmezi yedi. Kefirler saglikli beslenmeler. Yine hamile kaldim. 6 haftada bu kez kesenin icinde bebek olmadigini ogrendim. Ve kurtaj. Su an kesenin icinden kromozom testi yapildi. Yine sonuc normal.Simdi dusunuyorum yapilmadik bir rahim filmi kaldi. Tup bebek mi denemeliyiz. Hocam lutfen yardin edin.

Merhaba arkadaşım, ben de tekrarlayan düşük acisi yaşiyorum. Tam 5 kere hamile kaldım ama hepsi 7-9 haftalarda kalp atışlari durdu ve kürtaj oldum. Bana da pihitlaşma dediler, aspirin ve fraxiparin 0,4 kullandim ama yine kalp atışlari 9. Haftada durdu. Çok çaresizim, 6 yıllık evliyim ama çocuk olmaması. yüzünden boşanmayi bile düşünuyoruz.. Çok acı bi durumdayiz.
Baküde oturuyoruz. En son doktor bize bu durumda tek bi şey yapmamizi önerdi. CGH testi + tüp bebek. Ancak böyle bi yolla bebek sahibi ola biliriz..ama o da 100% deyil...
Şimdi para bulunca türkiyeye/Ankaraya gitmeyi ve son şansimiz olan bu işlemi yapmayi düşünuyoruz...Allah her kese hayırli evlat nasip etsin inşallah

Back