Ana’nın pozitif olması olumsuz bir şey mi? Doktorum bir sorun olmayacağını söyledi amaKızlar merhaba benim tekrarlayan gebelik kayıplarım oldu. İlk ikisi kimyasal gebelikti ilerlemeden adetle atıldı. Ama 3. gebeliğimde kan sulandırıcı kullandım biraz ilerledi keseyi bebeği gördük kalp atışı duyulmadı ve malesef kürtaj oldum çok büyük yıkım oldu benim içinAma artık sebebi bulunsun ve bir önlem alınsın istiyorum. Bende ANA yani antinükleer antikor pozitifliği var. Lupus negatif ama. Kan pıhtılaşmasında da 3 heterozigot var bunların önemli olmadığını söylüyorlar ama inanmıyorum sorun olmasa neden sürekli düşsün? Sorum şu ki böyle bir şey yaşayan ya da tedavisini bulan şuan sağlıklı gebeliği veya çocuğu olan birileri var mı?
Ben birkaç doktora danıştım bir kısmı sorun olmaz diyor bir kısmı da düşüklere vs sebep olabilir diyor malesef bir sonuca ulaşamadık dahaAna’nın pozitif olması olumsuz bir şey mi? Doktorum bir sorun olmayacağını söyledi ama
Bunlarla beraber lupusa ssa sbb vs bakıldı mı sizde? Onlar hep negatif çıkmış bende o yüzden mi bir şey olmayacağını söyledi acabaBen birkaç doktora danıştım bir kısmı sorun olmaz diyor bir kısmı da düşüklere vs sebep olabilir diyor malesef bir sonuca ulaşamadık daha
Evet bakıldı bende de diğerleri negatif ama başka sorun olmamasına rağmen 3 düşüğüm var o yüzden ANA pozitif olmasına bağlıyorum ama tekrar bir perinatologla görüşeceğim güvendiğim bir doktor buldum hamile kaldığımda bununla ilgili bir ilaç başlayacağımızı söylediBunlarla beraber lupusa ssa sbb vs bakıldı mı sizde? Onlar hep negatif çıkmış bende o yüzden mi bir şey olmayacağını söyledi acaba
Bende kendi doktorumla tekrar görüşeyim o zaman. Benimde bir dış gebelik bir de kalp durması var. Sağlıklı gebeliklerimiz olur inşallahEvet bakıldı bende de diğerleri negatif ama başka sorun olmamasına rağmen 3 düşüğüm var o yüzden ANA pozitif olmasına bağlıyorum ama tekrar bir perinatologla görüşeceğim güvendiğim bir doktor buldum hamile kaldığımda bununla ilgili bir ilaç başlayacağımızı söyledi
Merhaba çözüm bulabildiniz mi ?Ana benim de ilk ölçüldüğünde pozitifti, sonra tekrar baktırdı doktor bazen pozitif çıkabiliyor dedi, ikinci ölçümde negatif çıktı. Bence tekrar baktırın. Ayrıca bende de pıhtılaşma bozukluğu var, iki hetero bir homo genim var. Gebelikte coraspin ve iğne kullanıyorum, 6 kimyasal 1 dış gebeliğim var. Sağlıklı ilerleyen bir gebeliğim olmadı maalesef. Bir daha hamile kalırsam iğneyi ikiye çıkaracaklar sanırım. İyi bir doktora gitmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?