Çocuk Hastalıkları Tekrarlayan idrar yolu enf. Voiding ve dmsa

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Pembissanne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
528
423
103
Merhabalr arkadaslar 4 aylık bi kızım var 2. Aydan beri surekli idrar yolu enfeksiyonu geciriyor antibiyotik kullaniyoruz geciyor bir hafta gecmeden tekrarliyor. Bebegim cok istahsiz ve gelisimi geri kaldi enfeksiyon yuzunden. Cocuk nefroloji uzmanina goturduk ve bizden voiding ve dmsa sintigrafisi istedi. Cok tedirginim minicik bebegim minicik bedeni nasil dayanir bu islemlere.. Daha once yaptiran bilgisi olan varsa yardimci olun lutfen nasil yapiliyor cok zor mu..

Merhabalr arkadaslar 4 aylık bi kızım var 2. Aydan beri surekli idrar yolu enfeksiyonu geciriyor antibiyotik kullaniyoruz geciyor bir hafta gecmeden tekrarliyor. Bebegim cok istahsiz ve gelisimi geri kaldi enfeksiyon yuzunden. Cocuk nefroloji uzmanina goturduk ve bizden voiding ve dmsa sintigrafisi istedi. Cok tedirginim minicik bebegim minicik bedeni nasil dayanir bu islemlere.. Daha once yaptiran bilgisi olan varsa yardimci olun lutfen nasil yapiliyor cok zor mu..

Merhaba 13 aylık kızım aynı sorunu yaşıyor 10 gün önce voiding çektirdik özel bir radyoloji merkezinde.Sakinleştirici veriyorlar (jel gibi makattan) en zor olan sonda takılması en çok o acıtıyor.Bu arada ekip ne kadar profosyonel sonuç okadar acısız ve iyi biz memnun kaldık.Birde dr çok önemli hem radyoloji hemde nefroloji.Şu anda benim de sıkıntım var dmsa istendi nerede çektirmeliyim bilemiyorum tavsiye aradım ama bulamadım.Umarım yardımcı olabilmişimdir,geçmiş olsun.

Back