Tekrarlayan mol gebelik sonrası genetik tarama yaptiranlar

Yenihayat25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2020
765
999
53
33
Merhaba bayanlar 8 mol gebeligim oldu şuan Uludağ üniversitesi de tüp bebek tedavisi ne basliycagiz daha öncelerden kromozom tahlili yapılmıştı herhangi bir sorun çıkmadı lakin şuan genetik tarama yapilcak sizlerde bu durumu yaşayan oldu mu surecleriniz nasıl ilerledi bilgi paylasirsaniz sevinirim

Merhaba bayanlar 8 mol gebeligim oldu şuan Uludağ üniversitesi de tüp bebek tedavisi ne basliycagiz daha öncelerden kromozom tahlili yapılmıştı herhangi bir sorun çıkmadı lakin şuan genetik tarama yapilcak sizlerde bu durumu yaşayan oldu mu surecleriniz nasıl ilerledi bilgi paylasirsaniz sevinirim
Merhaba komplet mol mü konuştunuz nasıl tedavi oluyorsunuz kanınız kaç ayda sıfırlandı acaba

16 eylül 2021 de mol gebelik sonucu kürtaj oldum , yaşım 24 doktor 6 ay sonra hamile kalabileceğimi söyledi. Ama ben beklemek istemiyorum. Yeni evliyim daha 😔

Nasılsınız

Back
X