Tekrarlayan Olumsuz sonuçlanan Gebelikmte Testler

lavanya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
2.226
115
163
Merhaba arkadaşlar.Oluösuz sonuçlanan iki gebeliğim oldu.5 ayda iki gebelik geçirdim .ilki 7.haftada kalp atışlatı durduğundan kürtaj diğeriyse kürtajdan 2 ay sonra 3.ay tekrar gebe kaldım vr bu sferde dış yada yeri bilinmeyen gebelik dedi doktorum.
Değerin 5 e düşmesi 1 ayı buldu.sonrada hırmanlar bozulduğundan ilaç kullanmaya başladım.
yeni yeni kendimi toparladım ve bazı teatler yaptırmam gerektiğini biliyorum.bunları ankara da bir hastanedr yaptırıcam. Lütfen öncden bu testleri yaptıran arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız benimle
şu an hiç bir şeyi sağlıklı düşünemiyorum ve korkuyorum.yüzleşmem gereken nelwr olacak diye.
Lütfen deneyimlerinizi paylaşın

ben de aynen senın gıbıyım arastırmalarımı yaptırdım her se y normal cıktı sadece kan pıhtılasma testlerım olumsız sonuclandı kı bebeklerımı bu yuzden kaybetmısım ... ben de yuksek oranda kan pıhtılasması cıktı su an 5 haftalık hamıleyım ve kan sulandırıcı ıgnelere basladım umarım her sey yolunda gıder... senın de buyuk ıhtımalle oyledır genelde dusuklerın sebebı pıhıtlasma cıkıyor butun testlerını yaptır moral depola bu arada ve ıyı bır drla yola devam et arkadasım

Bu arada yaptıracagın testlerın lıstesı kabarıkk ve fıyatlı ben kadın dogum arastırma hastanesınden her testı yaptırdım 2 ay surdu hıc ucret vermedım ...dedıgın gıbı ınsan cok korkuyor ama testl sonuclarım cıktıgında dr ıle oh be dedık en azından bır sebep cıktı tedavı yontemı olan bır sey o yuzden kalbını ferah tut ıns bır sebebı cıkar ve en uygun tedevıyı yaptırırsın..

Rabbim inşallah sağlıkla kucağına verir canım.inan şuan moralmen sıfırım ne çıkacak ne olacak diye korkuyorum önceki kürtajım da bir hasar varmıdır diyede düşünüyorum.çünkü kürtajımı yapan doktor hastaneden uzaklaştırılmış.
sen hangi şehirde hangi hastanede yaptırmıştın testlerini ankarada yaptırıcam ama hangi hastaneler yapıyor hiç bilmiyorum.bütün testlerin sonuçlanması 2 ay sürdü değil mi

Tesekkur ederım. Kürtaj ve sonrası cok zor bır surec ben 6 ay ara vermıstım rahım toplansın dıye bu arada da psıkolojık olarak da toparlandım ve sımdı bakalım hayırlısı ıns ben İstanbuldayım Zeynep Kamıl Kadın Dogum veArastırma da yaptırdım ..Ankarayı hıc bılmıyorum ama orda da arastırmada yaptırabılırsın zaten sonuclar cıkana kadar kesınlıkle hamıle kalma ..kurtajın vakumla yapıldıysa rahım yıpranmaz 8 haftalıktan kucukse kayıplar genelde vakumla alıyorlar

Hayırlısıyla Rabbim lkucağına versin canım ben acelw ettim işte kürtajdan 2 ay aonra kaldım o da olumsuz oldu.haklısın kesinlikle sonuçlar çıkana kadar sabırlı olucam.
Allahım herkese yardım etsin içindede bana
çok sağol canım bilgilendirmen için.
peki direk hastaneye gidince yaptılarmı testini yoksa ileri bir tarihe randevu mu verdiler xanım

bır sey degıl her seyı ınsan atlatıyor bunlar da gececek ıns :)bu genetık testler ıcın hemen gun verdıler ama test sonucları uzun sürüyor tabi ama burası İstanbul hasta sayısı cok belkı senın o kadar surmez ..bu arada doktorunun senı mutlaka uyarması lazımdı kurtajdan sonra en az 3 ay korun demesı lazımdı bence ıyı bır dr bul kendıne her seyden once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…