Erkek İnfertilitesi Tekrarlayan varikosel

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ftxxx

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2021
513
456
33
31
Merhaba hanımlar eşim 2019da ameliyat oldu varikoselden ve tekrarlamış varikoseli. 3.5 mm ameliyat olmuştu şimdi 4.4 olmuş . Tekrar ameliyat olmak istemiyor haklı olarak .ürologla konuştuğunda sperm değerlerin tamamende düşebilir garanti veremem demiş biz 1 seneyi geçti bebek istiyoruz malesef olmadı sprem testi verdi
Sonuçlar böyle çıktı anlayan varsa yardım edebilirmi
Normal yolla ilaç la takviyelerle gebe kalabilirmiyim

Eklentiler

• Screenshot_20211015-174451_Gallery.webp
    Screenshot_20211015-174451_Gallery.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 101
Merhaba hanımlar eşim 2019da ameliyat oldu varikoselden ve tekrarlamış varikoseli. 3.5 mm ameliyat olmuştu şimdi 4.4 olmuş . Tekrar ameliyat olmak istemiyor haklı olarak .ürologla konuştuğunda sperm değerlerin tamamende düşebilir garanti veremem demiş biz 1 seneyi geçti bebek istiyoruz malesef olmadı sprem testi verdi
Sonuçlar böyle çıktı anlayan varsa yardım edebilirmi
Normal yolla ilaç la takviyelerle gebe kalabilirmiyim
Değerler kötü değil canım ben bu değerlerle aşılama ile hamile kaldım normal yoldan da olur sonuçlar normal bence

Değerler kötü değil canım ben bu değerlerle aşılama ile hamile kaldım normal yoldan da olur sonuçlar normal bence
İnşallah canım teşekkür ederim moralin için umarım sadece ilaçla takviyelerle hamile kalabilirim 1 sene oldu malesef gebe kalamadım

Değerler iyi aslında. Sadece ileri hızlı hareket düşük. Eşim de geçen yıl varikosel ameliyatı oldu ve bu sene tekrarladı. Sperm sayısı ameliyat öncesininde altına düştü. Sperm sayınızda büyük bir sıkıntı görünmüyor eğer ağrı sızı da yapmıyorsa bence de ameliyat olmasın. Allah en kısa zamanda kucağınızı doldursun 🌸

Değerler iyi aslında. Sadece ileri hızlı hareket düşük. Eşim de geçen yıl varikosel ameliyatı oldu ve bu sene tekrarladı. Sperm sayısı ameliyat öncesininde altına düştü. Sperm sayınızda büyük bir sıkıntı görünmüyor eğer ağrı sızı da yapmıyorsa bence de ameliyat olmasın. Allah en kısa zamanda kucağınızı doldursun 🌸
Allah razı olsun canım benim evet çok kötü birşey ameliyat öncesi iyi olupta sonradan düşmesi inşallah Rabbim bütün isteyenlere versin

Aşılama falan denesen canım. Benim de olmadı 1.5 sene
Çarşamba randevum var canım bakalım o nediyecek daha hiç tedavi almadım ilaç filan kullanmadım bakalım ne derse . Özellerde pandeminden çok pahalanmış ne yapacağız bilmiyorum

Çarşamba randevum var canım bakalım o nediyecek daha hiç tedavi almadım ilaç filan kullanmadım bakalım ne derse . Özellerde pandeminden çok pahalanmış ne yapacağız bilmiyorum
Öyle valla canım :( rabbim yardımcın olsun inş tedavilere gerek kalmadan nasip olur bebiş 🥰😍

Back
X