E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
merhaba arkadaslar
aranizda saydigim bu mesleklerden olanlar var mi?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
arkadaslar ben anadolu kiz meslek lisesi mezunuyum suan almanyadayim
ama anladim ki okuldaki egitim yeterli degil kendinizi gelistirmek icin neler yapiyorsunuz
yada neler yaptiniz yapmaktasiniz
bende 1seneligine Turkiyeye gelip ozel kursa gitmek istiyorum
acikcasi istedigim gibide bir kurs buldum kursun muduru sagolsun cok ilgilendi
kurstaki amacin sedece dikis nakis olmadigi gelecegin yonetici adaylarini yetistirmek oldugunu soyledi bir tekstil nasil isler kapsamli sekilde egitim veriyoruz dedi
sizce bu mumkun mu yani bir sene icinde bu kadar bilgiya sahip olabilmek
bu kurslar hakkinda bilginiz varsa lutfen paylasin
sayenizde benim gibi bilgi edinmek isteyenlere cok faydali olacaksinizŞenizŞeniz
aranizda saydigim bu mesleklerden olanlar var mi?
- Tekstil Baskı Teknikeri----Meslek Tanımları, Meslek Tanıtımı, Meslek Yüksek Okulları, Teknikerlik, Tekstil Baskı Boyama, Tekstil Giyim
- Tekstil Kalite Kontrol Teknisyeni------Anadolu Kız Meslek Liseleri, Anadolu Meslek Liseleri, Anadolu Teknik Liseleri, Anadolu Tekstil Meslek Liseleri, Kalite Kontrol, Konfeksiyon, Meslek Tanımları, Meslek Tanıtımı, Teknisyenlik, Tekstil Giyim.
- Tekstil Mühendisi------üretim Sanayii İmalat, Mühendislik Fakülteleri, Meslek Tanımları, Meslek Tanıtımı, Mimar Ve Mühendislik, Tekstil Giyim.
- Tekstil Öğretmeni---------Bayan Meslekleri, Eğitim öğretim, Hazır Giyim, Konfeksiyon, Meslek Öğretmenliği, Meslek Tanımları, Meslek Tanıtımı, Mesleki Eğitim Fakülteleri, Tekstil Giyim, Trikotaj.
- Tekstil Tasarım Teknisyeni---------Anadolu Kız Meslek Liseleri, Anadolu Meslek Liseleri, Bayan Meslekleri, Hazır Giyim, Konfeksiyon, Kız Meslek Liseleri, Meslek Tanımları, Meslek Tanıtımı, Moda, Tasarım, Teknisyenlik, Tekstil Giyim
- Tekstil Terbiye Teknisyeni---------Anadolu Kız Meslek Liseleri, Anadolu Meslek Liseleri, Anadolu Teknik Liseleri, Anadolu Tekstil Meslek Liseleri, Bayan Meslekleri, Endüstri Meslek Liseleri, Meslek Tanımları, Meslek Tanıtımı, Teknisyenlik, Tekstil Giyim.
- Stilist-----------Bayan Meslekleri, Halk Eğitim Merkezleri, Hazır Giyim, Konfeksiyon, Kız Meslek Liseleri, Kız Teknik Öğretim, Kız Teknik Olgunlaşma Enstitüleri, Meslek Tanımları, Meslek Tanıtımı, Moda, Pratik Kız Sanat Okulları, Tasarım, Tekstil Giyim.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
arkadaslar ben anadolu kiz meslek lisesi mezunuyum suan almanyadayim
ama anladim ki okuldaki egitim yeterli degil kendinizi gelistirmek icin neler yapiyorsunuz
yada neler yaptiniz yapmaktasiniz
bende 1seneligine Turkiyeye gelip ozel kursa gitmek istiyorum
acikcasi istedigim gibide bir kurs buldum kursun muduru sagolsun cok ilgilendi
kurstaki amacin sedece dikis nakis olmadigi gelecegin yonetici adaylarini yetistirmek oldugunu soyledi bir tekstil nasil isler kapsamli sekilde egitim veriyoruz dedi
sizce bu mumkun mu yani bir sene icinde bu kadar bilgiya sahip olabilmek
bu kurslar hakkinda bilginiz varsa lutfen paylasin
sayenizde benim gibi bilgi edinmek isteyenlere cok faydali olacaksinizŞenizŞeniz
Son düzenleyen: Moderatör: