tektaş,sevgilim ve ben :(

ya ailem demicekmi kuyumcu seyinde calısıyor ama bir tektas takamadı uyguna demezmi yaa benim annem teyzem abim vs.derrrrr
bende diyorum nolcak ki ya bin liradan mı batıcak yaaaaa çok değerli amaa

"desinler" diye yaşanır mı..

başkalarının ağzına göre hareket edip, sevdiğini üzmeye mutsuz olmaya gerek yok..

yarın öbür allah korusun başına bir şey gelse, "keşke yanımda olsaydı da tek taşım da olmasaydı" deyip vicdan azabı çekersin..ben hep bu düşünceyle hareket ettim..düğüne az kaldı ne kadar çok olmazsa olmazım vardı..şimdi bakıyorum o beni mutlu etmek için çırpınırken ben iyi ki onu sıkıntıya sokmamışım diyorum..

aman diyeyim canım malla mülkle kalp kırıp huzursuzluk çıkarma...karşındakinin doğru insan olduğunu düşünüyorsan.

Üç senelik ilişkin var ve takıldığın şey tek taş mı? Oto galerisinde çalışsa altına son model araba çeksin mi diyecekti ailen. İlişkini basitleştirme hele maddi şeylerle, eğer güzel bir ilişkin varsa kıymetini bil o tek taş belki senin ısrarlarınla alınır ama sevgilinin sana olan duyguları da bu ısrarlardan ve böyle zor bir dönemdeyken onu anlamamandan dolayı çok değişir. Şimdi olmasa da bence dediği gibi daha sonra alır.

Bir yüzük pek birşey ifade etmiyor canım, önemli olan sizin birbirinize desteğiniz.. Benim parmagımda 13 milyarlık tektas yüzük var da ne oluyor? Degersiz bir tas parçasından baska bişe değil, şimdi ki aklım olsa asla al demezdim.

Bunlar cok küçük ve önemsiz seyler, bu sebepten kırılma ve cephe alma. Sevgisini hissettikten sonra, varsın tektasın olmasın, ne olacak?

Böyle şeylere tatlı canını sıkma :34:

bence bunlar konuşulmamalı yaa
süpriz olmalı
süprizin de her türlüsü güzeldir zaten :97:

[şu ölümlü dünyada olsa ne olur olmasa ne olur mütevazi bişey alınır takılır
aynı şeyi kendinde düşün ısrar etse sana illaki bende kol düymesi istiyorum pırlanta diye alacakmısın
zorla aldırılmış şeyin ne anlamı varki
millet yemeğe ekmek parası bulamıyo sen gelmiş 1000 tl alsa ne olur diyosun
çocuk evinin bi taksidini öder

Son düzenleme:
Sözlüm evlenme teklifi ederken tektaşımı taktı parmagıma ...
Ama almamıs olsaydı ona kızmaz bozulmazdım, çünkü biliyorum ki durumu iyi olduktan sonra benden birşey esirgemez ...

Kafaya takılacak bişey değil ... Ev borcuna girmiş adam bide kolay değil yani .. EV !

Herşey düzene girdikten sonra zaten söyletmeden alır sana ... Anlayabiliyorum seni güzel birşey sevgilinden böyle birşey gelmesi ama adamcağzın sebebi var ..

sevgilinizin söylediği şeyleri benim sevgilim söyleseydi çoktan tarihe gömmüştüm ben onu

bi de üslubunuzu ben beğenmedim, kusura bakmayında :34:

annenizi dinleyin,anneler hep haklıdır:49: benim annem sevgililerim hakkında ne söylediyse çıktı

iyi ki dinlemişim diyorum:31:

sevgilinizin söylediği şeyleri benim sevgilim söyleseydi çoktan tarihe gömmüştüm ben onu

bi de üslubunuzu ben beğenmedim, kusura bakmayında :34:

annenizi dinleyin,anneler hep haklıdır:49: benim annem sevgililerim hakkında ne söylediyse çıktı

iyi ki dinlemişim diyorum:31:

pardon da üslubumda ne varmıs acaba??

keske onunla ilk bulusmanda bi tisortun uzerine '''tektassiz evlenmem'' gibisinden biseyler yazdirsaydin. boylece o da hic degilse belki mutlulugun tektasda olmadigini bilen biriyle karsilasir ve evlenirdi...

ne tek taşmış ya
ben anlamıyorum kadınlarımızı yok dulmu alıyo tek taş alsın bilmem ne gibi laflar falan! bi o evlenmiyo sizde evleniyosunuz sizinde istediğiniz oluyo o zaman sizde ona tek taş parasında bişey alın hayret bişi ya

3hafta sonra sevgilimle nişanlanacağız, yaşım 26 o da 33 yaşında.. sevgilim,işçi emeklisi bir baba ve gözleri nerdeyse görmeyen bir anne tarafından yıllarca sömürülmüş, ailemle tanışmaya geldiler; görgüden kibarlıktan çok uzak insanlar ama ben sevgilimi sevdiğim bunları problem yapmamaya çalışıyorum. söz ve nişanı hatta nikahı birarada önümüzdeki ay yapacağız ama sevgilim bir devlet kurumunun müdürü olmasına rağmen altınbaştan sarı altın üzerinde kocaman mat taşlı üstelik 200 tl çekilmiş kredi kartı slibini de yüzüğün çantasıyla (yanlışlıkla koydugunu düşünüyorum) bana sundu, hediyesi için teşekkür ettim ama parmağıma hiç takmadım neden takmadığımı sordu. evlenme teklifini kabul ediyorum ama yüzüğünü etmiyorum deyince çünkü bu bir evlilik yüzüğü değil dediğimde afalladı. evlililk yüzügü nasıl bişey alyans mı deyince 'hayır, bir kuyumcuya gir sor, öğrenirsin dedim(sinirden dudaklarımı ısırarak)' verdiği yanıt ise daha korkunçtu. 'ya canım adam bana kalkıp 10,000$lık yüzük gösrecek ama alacak durumum yok' dedi, o an araba kullanıyodum çok ani bir fren yapıp kendim yüzük beğenip bunu al demeliydim sana, demediğim için bana bunu yapıyosun dedim.... işin en can acıtan tarafı da bir keresinde muhabbetimizde eski nişanlısına aldığı 1000$lık yüzüğü beğenmeyip bi kafasına fırlatmadığı kalmış kızın falan filan...
1ay sonra nişanlanıcam hatta resmi olarak evlenicem ve galiba bir alyansla kalacağım.
bana bi akıl vermenizi istiyorum sizlerden..
sevgiyle mutlulukla kalın

İşte hiç anlamadığım bir şey daha! 200 lira olduğu için yüzük beğenmemek!
İnsanlar hala minicik aptal bir maden parçasıyla ölçüyor birbirlerinin sevgisini ve kendilerine verilen değeri...
Tamam yüzüğü estetik olarak beğenmeyebilir insan ama ne bileyim nezaketen çaktırmamaya çalışır, ya da tatlı dille şakayla karışık başka bir modelin içinde kaldığını falan ima eder... İnsan sevdiği erkeğe böyle mi söyler fikrini?
Yüzük fiyatında eski sevgiliye alınan yüzüğü baz almak da bence insanın kendi adına alçaltıcı bir tutum.
Nişan arifesinde lafı edilecek şeyler olmamalı bunlar.

Üstelik onu da geçtim, adamın ailesini de beğenmediğinizi belirterek giriş yapmışsınız yazıya resmen.
Genel bir beğenememe, kendine layık görememe durumu var burada.

Konu başlığı zaten herşeyi anlatıyor: Tektaş, sevgilim ve ben!!!! Bence önce sadece "sevgilim ve ben" olma bakış açısını kazanmaya bakın..

Back
X