- Konu Sahibi ohcanimadeysin
o da bişey mi benim kızım bir aydır aguuuuu, eguuu diyor :)) kızım 3 aylık olcak haftaya
bu cok normal ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o da bişey mi benim kızım bir aydır aguuuuu, eguuu diyor :)) kızım 3 aylık olcak haftaya
abartmışşınız ya 4 5 aylık bebekler yapamazki ya 7 ayda başlar bunlar çok komiksiz ya 4 aylık daha elını ta kullanamzki. abatmayalım lütfen ya..
ya benimki 5.5 aylık hiç bir şey yaptığı yok( dönemiyor bile sürekli bekliyorum zorluyorum ama nafile yüzüstünden sırtüstüne bir dönse öylece yatıyor. Kilodan mı acaba popo büyük :)) kilosu 9.200 aslında çok fazla değil anlamadım
(
iyide 1aylıkken demeye başlarlar,bunda ilginç bişey yok,agu dedirtmek için çaba harcamayada gerek yok,kendiliğinden gelişen bir süreç :)o da bişey mi benim kızım bir aydır aguuuuu, eguuu diyor :)) kızım 3 aylık olcak haftaya
Canım benim bebeğim 6.ayında inatetmiştim öğreteceğim diye dediğin gibi 1 kere yaptı kafayı çevirdi sonra üzerine düşmedim bir baktım kendisi yapıyor...6 aylıkkne yani gel yapıyordu...konuşuyordu ...
ben okadar cocuk gördüm 6 aylık knusan bebek görmedim duymadım anlamsız sesleri tamam ama digerlerini vala bilmiyorumm.10-11 aylıkken gel gel yapar bebekler yzıyo heryerde sizinki üstün zeka galiba![]()