- Konu Sahibi incitanemtuana
-
yegenim gene gece gece düsündürdün beni bak simdifisfisfis
keske söz agizdan cikmadan 2 kere düsünebilsek yanlis yapmayiz
firsat elimizden kacmadan degerlendirebisek pismanlik duymayiz
zaman elimizden kayip gitmeden degerini bilebilsek keskelerimiz olmazdi herhalde:sm_confused:
cok güzel yüregine saglik
of of bunlar kesinlikle geri gelmio ya keşke hepimizin elinde bi sihirli değnek olsa ne güzel olurdu yaaaaaaaaa
İşte beyin fonksiyonlarımızı yüksek seviyede çalıştıracak paylaşımlarından biri daha incitanemtuanam.
Taşı atmadan önce - sözü söylemeden önce durup birkaç kez düşünmeliyiz
nereye varabileceklerini.....
Fırsatları yakalamışken sıkıca sarılmalıyız....
Zamanın gidişini durdurmamız imkansız ama kaliteli faydalı kullanarak yolcu edebilirsek
zamanı - korkmadan huzurla geriye bakabiliriz belki....
öncalikle açmış olduğunuz topik çok güselalkisalkisalkis
ben bu yazıyı çok önceden mail olarak almıştım ondan buyana devamlı dikkat ederim kendime çünkü orada söylenenlerin bazıları bende var bazen düşünmeden çok ağır konuşabiliyorum kafamçokkarıştı
ama butür yazılar olsun mailler olsun insanda kendini eleştirebilme duygusu uyandırıyor.. alkisalkisalkisalkisalkisalkis
söz çıktıktan sonra geri dönmüyo gerçekten. çok güzel bi paylaşım oldu canım benim elllerine yüreğine sağlık.
ne güzel yazmışsın canım
doğru taşı attıktan sonra tutamayız söz ağzımızdan çıktıktan sonra yakalayamayız.fırsatlar kaçtımı gider bir dahası olmaz ve en önemlisi zaman hele bunun telafisi hiç yok:1no2:
ömür geçince geriye sadece keşkeler kalıra.sgençler keşke bilseydim yaşlılarda keşke yapabilseydim dermiş
hayatta keşkelerimizin az olmasını ümit ediyoruma.s
alkisalkisalkis
Umuyorum ki hayatta keşke demeyiz!
hayatı özetlemiş gibi olunmuş.malesef bu dört madde.hayatımızın temel taşları.pişmanlıklarla yada değil ama yaşanıyor.hatalarımızla,pişmanlıklarımızla,bazen dersler alıp bazende dersler veriyoruz.dilerim.bu ana maddeleri kimsecikler,ahh demeden gecirebilsin isterim.
ama insanız işte,ne yazıkki,ahla vahla keşkede,eğerkide sözleriyle gecmiş zamanı yakalayamıyoruz.neden iş işten gectikden sonra aklımız başımıza gelirki.ben bunuda anlamıyorum.biz insanlarmı aksiyiz acaba.yada insanlara özgün bir davranışmı bu.:uhm:
neyse kafam iyce karıştı,sizlerinkinide karıştırmayım.kafamçokkarıştı
incim patlaşımın güzeldi canım :1hug:,çok güzel bir uyarı,anlayana tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?