• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

telaş

Bir de o fitilin igrencligi var asagidan sokuyosun sabaha hem ic camasirina akmis oluyo hemde tadi kokusu her biseyi agiz icinde iyyy Allah bidaha gostermesin insan icine cikamiyodum

Ben o ara fitil de kullanamadım evli değildim. İki sene önce tatildeyken kullandığım antibiyotik ph dengemi bozdu. Denize falan da girince dönüşte baya baya azap yaşadım. Kremle kurtardım.
Ph önemini o şekilde öğrendim.

İkinci kere olan daha hafifti zaten evli olduğum için fitil kullandım. Gerçekten berbat bir his bırakıyor. Sayılı ama at at bitmiyor. :KK53:

Bir de o fitilin igrencligi var asagidan sokuyosun sabaha hem ic camasirina akmis oluyo hemde tadi kokusu her biseyi agiz icinde iyyy Allah bidaha gostermesin insan icine cikamiyodum
tadı derken :)
konu sahibi anneler bu konuda yanlış düşünebiliyor zaten bakire olunca alttan bakmıyorlar ve fitil vermiyorlar ilerlemeden gitsen iyi olur ...

tadı derken :)
konu sahibi anneler bu konuda yanlış düşünebiliyor zaten bakire olunca alttan bakmıyorlar ve fitil vermiyorlar ilerlemeden gitsen iyi olur ...
Evet tadi, cok kotu bir koku ve kotu bir tad oluyordu sabah agzimin icinde
Fitili seyine mi atiyosun agzina mi belli degil. Ben kokulara karsi cok hassasim belki de o yuzdendi.

oha o mantar mıymış? yurtta kalırken her reglimden sonra 1 hafta deli gibi kaşınırdım, ben de ped allerji yapıyor sanıyordum. sonra ben mezun olduğum sene pedlere de güncelleme geldi, dokusu falan değişti de rahatladım. veya öyle sanıyordum.
ama kahverengi akıntı da varmış ve gecikmiş. bence de doktora görün.

ayy ne demek bi halt yemediysen
jinekoloğa sadece bi halt yenilince mi gidiliyor
ilginçmiş anneniz valla
kahverengi akıntın varsa kist olabilir
vajinal mantar olabilir ki bende yaşadım feci kaşınır
zor bir durum ilaçsız geçmez
bence anneni boşver bir uzmana görün

annenize jinekoloja bakireyken de gidilebileceğini, mantar, enfeksiyon, kist vb bir çok rahatsızlığın bekaretle hiç bir bağlantısı bulunmadığını anlayacağı şekilde ve sakince sabırla anlatın ve doktora gidin tabi ki.. geçmiş olsun.

jinekoloğa bir halt yiyenler mi gidiyormuş allah allah:KK57: kadın hastalıkları diye birşey duymuş mu acaba

aaaaa olur mu öyle şey..hastalık bu sen git doktora belki birşey yok ama emin ol sen yinede..ne yani jinekolağa sadece bi halt yiyenler mi gidiyormuş..

iyi günler 20 yaşındayım, evli değilim ,çok evhamlı bir annem var ve tutucu bir çevreden geliyorum. cinsel bir likteliğim hiç olmadı sorun şu ki bu ay adet olmam gereken zaman adet olmadım ve kahverengi akıntılarımla birlikte o bölgede hafif kaşıntılarım var. kişisel temizliğe çok önem veririm. anneme jinekoloğa gitmek istediğimi söylediğimde bana bir halt yemediysen daha erken gitme demişti ancak 4 gündür kafama taktıkça bu konu daha fazla canımı sıkıyor. umarım yardımcı olursunuz :KK43:((
Anneye bak diyalog korkunç Allah korusun

iyi günler 20 yaşındayım, evli değilim ,çok evhamlı bir annem var ve tutucu bir çevreden geliyorum. cinsel bir likteliğim hiç olmadı sorun şu ki bu ay adet olmam gereken zaman adet olmadım ve kahverengi akıntılarımla birlikte o bölgede hafif kaşıntılarım var. kişisel temizliğe çok önem veririm. anneme jinekoloğa gitmek istediğimi söylediğimde bana bir halt yemediysen daha erken gitme demişti ancak 4 gündür kafama taktıkça bu konu daha fazla canımı sıkıyor. umarım yardımcı olursunuz :KK43:((
Ayy benimde olurdu öyle evlenmeden önce. Mantar oluyo canım genelde ben jinekoloğa gitmedim utandığım için ama aile hekimimize gidiyodum hep orda sikayetimi soyluyodum bi ilac yaziyodu bitiyodu hemen. Sende oyle yap istersen mantarsan eger cok kasinti yapar o gecmis olsun ama ihml etme bence

Eveeet sizleri dinledim ve dun kimseye söylemeden jinekologa gittim Allah razı olsun cok yardımcı oldu hanımefendi icime su serpti mantarmış bir hap ve merhem verdi ohh Sağolun hanımlar beni cesaretlendirdiginiz için gercekten

iyi günler 20 yaşındayım, evli değilim ,çok evhamlı bir annem var ve tutucu bir çevreden geliyorum. cinsel bir likteliğim hiç olmadı sorun şu ki bu ay adet olmam gereken zaman adet olmadım ve kahverengi akıntılarımla birlikte o bölgede hafif kaşıntılarım var. kişisel temizliğe çok önem veririm. anneme jinekoloğa gitmek istediğimi söylediğimde bana bir halt yemediysen daha erken gitme demişti ancak 4 gündür kafama taktıkça bu konu daha fazla canımı sıkıyor. umarım yardımcı olursunuz :(((
Hey allam yaaa... annnenize br insan olduğunuzu, bir sorun olmasa böyle şeyler olmayacağını söyleyin ve lütfen bir doktora görünün. Mantar olabilir, kist olabilir ne bilim tomarla şey olabilir. Aaa gerçi anneniz daha iyi bilir gitme erken falan dediğine göre tıpta uzmanlık yapmıştır ye düşündüm.

Eveeet sizleri dinledim ve dun kimseye söylemeden jinekologa gittim Allah razı olsun cok yardımcı oldu hanımefendi icime su serpti mantarmış bir hap ve merhem verdi ohh Sağolun hanımlar beni cesaretlendirdiginiz için gercekten

Çok iyi yapmışsın.
Bu konularda annenin tecrübesine! güvenilmeyeceğini anlamış oldun.
Unutma vücudundan sen sorumlusun. Böyle şeyler ihmale gelmez. Geçmiş olsun.

Tutuklu kaldım bir an.
Bir birlikteliğin olmadıysa hamile olma durumun zaten yok. Bu durumda regl siklusun saptıysa ve başka sorunların varsa ters giden bir şeyler vardır. Sadece kaşıntı olsa neyse diyeceğim de kanama da normal değilmiş.
Sağlık bu asla ihmale gelmez.
En azından doktora gidene kadar vajinal temizlik için özel jeller var onlardan kullan çok faydası oluyor. Özellikle sebamed iyidir.
Mantar başlangıcı falansa çok faydasını görürsün.
Karbonatlı suyla da temizlik yapabilirsin ayrıca.
ama en kısa zamanda doktora gitmelisin.

Back
X