telefon aşkı...

esila_ela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
295
0
0
İstanbul
Onunla telde tanistim,bir yil boyunca telefonlastik,ve bitti...Onu hic görmedim,mümkünmü sizce bir hayalete asik olmak....?

Son düzenleyen: Moderatör:
insan psikolojisi bu her şey olabilir canım. ama bence bu aşktan öte merak etme duygusudur diye düşünüyorum :ssz:

telefonda konuştuğun birini çok çok sevebilirsin, ama bu aşk değildir canım, aşık olmak onu herhaliyle görüp sevmektir. böyle sanal ortamlarda duygusal bag kurduğun tipler de gerçek haytta hoduk çıkar genelde :))

ben de telefonla biriyle konuştum, sonra görüşmeye başladık. hala da konuşuyoruz görüşşüyoruz ama sevgli değiliz. telefondaki aşık olduğunu sanıyorsun ama gerçek hayatta öyle bir şey hissetmiyorsun. ama ne kadar hoduk olursa olsun ben kopamıyorum ondan, arkadaşız hala konuşuyoruz. seni seviyorum, özlüyorum felan diyorum, ama arkadaşız :P:P işler karışık gibi biraz ;)

yani sözün özü hayır tatlım o hödüğe aşık değilsin, ama bağlanmış olablirsin..

sevebilirsin elbette insanız en nihayetinde neler yaşamıyoruz ki ama bir müddet sonrasında işin aşktan öe merak duygusuna bıraktığını fark edersni , fark etmesen de bu durum öyledir yani..

dokunmadığın, gözlerının ıçıne bakamadığın bı ınsana nasıl aşık olabılıyorsun?
bencede aşk değıl bu, belkı hoşlantı olabılır zor bı ıhtımal bıle olsa ama asla aşk değıl..
buna aşk demek gerçek aşklara saygısızlık olur bence :34:

bir sese aşık olmak hayalden başka bişey değil bence..

yanlış anlamayın lütfen..

Back
X