Telefon Dolandırıcıları !!

er_sev

Baladamın Gelini
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
7.068
1.034
35
Arkadaşlar Merhaba

Hepimiz haberlerde tv proglamlarda duyduk bunları. Hatta bir çok kişi kaptırdıgı paraları geri almak için tv programlarına çıktı..Telefonu polis memuru komiser olarak arayıp dolandıran tipler

Son bir kaç haftadır bizim ev telefonuna da dadandı ilk salaklığıma denk geldi açtım işte ben başkomiser vedat şu karakoldan arıyorum bu telefon kimin üstüne eşiniz nerde vs gibi sorular sordu jeton düşünce suratına kapattım telefonu.
Fakat aramalar devam ediyor dün gene ben başkomser bilmem ne lafını duyunca kapattım yüzlerine telefonu sinirden fişini çektim artık.

Bunlardan kurtulmanın bi yolu yokmu, telefon numaralarımızı nasıl buluyorlar? Açıkcası korkuyorum biraz hergün evde yalnızım abim ve babam akşam geliyorlar bu durumu bilebilirler mi .
Telefonun fişini takmadım dünden beri sinirden yaa :KK43:

beni de aradılar 2-3 defa fakat ben anında uyandım ve kendilerini tanıttıkları anda gülün eeee? dediğiniz anda niye gülüyosunuz deyip kendileri kapatıyo yani sizin yemediğinizi anlıyolar

sizi kimse rahatsız edemez yok bilmem ne amiri yok o bu şu falan polise şikayet edin onlardan değil büyük ihtimal.
sanırım izleyebilirler.
Bu arada şekerim seni çeyiz topiklerinden sonra buradamı görecektim:KK19:

Bizdede farklı türlüsü var cins cins isimler söyleyip anket adı altında tüm bilgilerimizi istiyorlar direk kapatiyorum .
Hadi anket yapan isim soyisim çok çok yaşadığın ili felan sorar.haram yemekten ne anlıyorlar bilmiyorum

Onlar "Ben komiser Vedat." deyince "Ben de 007 James Bond." diye dalgaya alın. Görsünler el mi yaman bey mi yaman.

Beni de aradılar. Gündelikçiyim ben, siz numaranızı verin ben evin beyini aratırım size dedim aramadı bir daha :)

savcılığa verdim telefonum dinleniyor birdaha rahatsız edersiniz dava açıcam deyin

sağolun kızlar birdahakine bütün çingenliğimi göstereyim bari :KK70:

Arkadaşlar Merhaba

Hepimiz haberlerde tv proglamlarda duyduk bunları. Hatta bir çok kişi kaptırdıgı paraları geri almak için tv programlarına çıktı..Telefonu polis memuru komiser olarak arayıp dolandıran tipler

Son bir kaç haftadır bizim ev telefonuna da dadandı ilk salaklığıma denk geldi açtım işte ben başkomiser vedat şu karakoldan arıyorum bu telefon kimin üstüne eşiniz nerde vs gibi sorular sordu jeton düşünce suratına kapattım telefonu.
Fakat aramalar devam ediyor dün gene ben başkomser bilmem ne lafını duyunca kapattım yüzlerine telefonu sinirden fişini çektim artık.

Bunlardan kurtulmanın bi yolu yokmu, telefon numaralarımızı nasıl buluyorlar? Açıkcası korkuyorum biraz hergün evde yalnızım abim ve babam akşam geliyorlar bu durumu bilebilirler mi .

bizi de aradılar ben başkomser dedi.bu telefon kime ait..bende dedim ki lan dangalak komsersin madem nereyi kimi aradığını bilmiyorsan nasıl iş yapıyorsun dedim daha da arayan olmadı..aynen böyle de sende.

Sonra avukatız biz diye aradık küfür edip kapattı teli komple..

numaralarmızı herhangi bi alışverişte falan biyere veriyoruz ya, onlardan satın alıyolarmış bu numaraları.

Arkadaşlar Merhaba

geçen hafta beni aradı biri ben komiser kemal kiminle görüşüyorum dedi

ben ne için aramıştınız diye sordum soğuk kanlı biçimde

jetonda düştü daha komiserim demesiyle(haberlerde o kadar okuyoruz)

ismimi sordu

bende sen ne biçim komisersin daha kimi aradığından bir habersin sana ne diye ismimi söylecekmişim dememle

suratıma telefonu kapattı:KK53::KK70:

bir daha da aramadı şükür

Son düzenleme:
Arkadaşlar Merhaba

açıkçası korkmanı gerektirecek bir durum yok ya açık açık dolandırıcılar aramasın bu telefonu yoksa savcılığa vereceğim de

yada gül kapat ne polisi ne komiseri allah aşkına bildiğin dolandırıcı çetesi

Benide aradılar, para istedi, hesap numarası verdi, dedimki ben fakirim, değil o meblağ 5 liram bile yok cebimde, sevabına sen yatırıver komiserim, sende vardır, kirli çıkısındır sen bla bla bla, tam 10 dakika konuştum,adamı konuşturmadım, nasıl kapatacağını şaşırdı telefonu. Demiştir içinden ben mi onu dolandıracaģım, o mu beni diye. İyi dalga geçmiştim.
Sizde korkmayın, rastgele ariyorlar, adınızı bile bilmezler, hicbirşey olmaz.

geçenlerde bi çocuğu aramışlar böyle, çocukta arabamı satayım size hemen parasını getireyim demiş, ama satış işlemleri için 2000 tl lazım siz onu bana gönderim arabayı satıp 42000 tl vereyim demiş. dolandırıcılarda kaz gelcek yerden tavuğu esirgememiş :))))

benide aradılar aynı komiserim falan dedi sözde kimlik bilgilerim çalınmış :63::63: bende yemedim kapattım hemen polisi arayıp numarayı verdim poliste dolandırıcı hanımefendi onlar bir daha ararlarsa konuşmayın dedi aramadılar zaten

Bana da kimliğinizi kaybettiniz mi hiç kullandınız mı şurada burada diye bin tane şey saydı. Hepsine hayır dedim. Ben kimlik kullanmıyorum, kimliksiz yaşıyorum deyince yüzüme kapadılar. En etkili yöntem dalga geçmek :)

X