Telefon hackleme

Hat onun üstüneyse orda çıkarttırabilir
Onun dışında ıphone gizlilige önem veriyo bi yolu varmı biliyorum
Merak ettim korktuğunuz bişy mi var ki yoksa bırakın çıkarttırsın
Oda güvenmiyor madem niye barıştı
Gizlediğim bişey değil ama bu ayrılma zamanı bi kaç kişiyle bu konuyu konuştum akıllar aldım onları öğrenmesini istemiyorum ve Böyle bişey olursa bi daha asla beni kimseyle görüştürmez

Benim eski sevgilim tüm herşeyime whatsapp konuşmalarıma ulaşmıştı. Bu siber suça giriyor sanırım, ben şikayetçi olmamıştım.
Maalesef ulaşabiliyorlar..
Bence eşinin sevgilisinin telefonundaki detayları, w.p konuşmalarını böyle öğrenmeye çalışan erkek psikopattır. Takıntılıdır.
Sizin durum ilginç gelişmiş, kavga etmişsiniz. Sonra nabzını ölçmek için fake hesap falan. Adam anlamış, sen gör senin telefonundaki herşeyi çıkarttırıcam ne alaka

Benim eski sevgilim tüm herşeyime whatsapp konuşmalarıma ulaşmıştı. Bu siber suça giriyor sanırım, ben şikayetçi olmamıştım.
Bence eşinin sevgilisinin telefonundaki detayları, w.p konuşmalarını böyle öğrenmeye çalışan erkek psikopattır. Takıntılıdır.
Sizin durum ilginç gelişmiş, kavga etmişsiniz. Sonra nabzını ölçmek için fake hesap falan. Adam anlamış, sen gör senin telefonundaki herşeyi çıkarttırıcam ne alaka
Hangi marka telefonunuz vardı

Nelere ulaştı mesela

Gizlediğim bişey değil ama bu ayrılma zamanı bi kaç kişiyle bu konuyu konuştum akıllar aldım onları öğrenmesini istemiyorum ve Böyle bişey olursa bi daha asla beni kimseyle görüştürmez
Yukseda bi program yükleniyo dediler
uğraşırmı öyle şeylerle telefonunu ayırma yanından

Bir numara buldum internetten bana bir program gonderdi bunu telefona yüklemeniz gerekiyor ve bir kaç ışlem daha gerekiyor diye şuan hatırlamıyorum programın ismini ama bu siteden bir bayanda bir program önermişti bir dakika msji silmediysem göndereyim size

Çünkü onu tanıyorum konuştuğum herkesle en ince detayına kadar herşeye bakar
Baksın. Simdı bırı benim konustugum kısılerle en ince detayına kadar baksa rahatsız olmam
. Cunku tum sohbetlerim normal.

Çünkü onu tanıyorum konuştuğum herkesle en ince detayına kadar herşeye bakar
Hah işte konuşmuşsunuz demek ki.
Saf değiliz yani anlayabiliyoruz.
Sevgilim bana ver senin telefonuna bakıcam dese hiiiç tınlamam al bak derim. Ancak birşey gizleyen yada birşey den korkan biri telefondakileri silmeye uğraşır.

Nasıl ulaşmış? Aman tanrım! Nasıl bir ruh hastası? Mesleği neydi? Takıntılı, hasta ruhlu biriymiş. Eğitimli insanların çok azında bu görülebilir. Psikolojik rahatsızlığı yoksa.

Hah işte konuşmuşsunuz demek ki.
Saf değiliz yani anlayabiliyoruz.
Sevgilim bana ver senin telefonuna bakıcam dese hiiiç tınlamam al bak derim. Ancak birşey gizleyen yada birşey den korkan biri telefondakileri silmeye uğraşır.
Benim korkum sırf sahte hesap açtım diye ne yapıp edip beni suçlu durumuna düşürmesi.

Benim korkum sırf sahte hesap açtım diye ne yapıp edip beni suçlu durumuna düşürmesi.
Sahte hesap açtım, seninle konuşmaya çalıştım sonra kapattım de. Şifresi bu kullanıcı adı şu de ver hesabı eline. Tabi korkun yoksa. Başkalarıyla konuştuysam bilemem.
Ama benim sevgilim kalkıp hesap açsa beni işlese Allah bilir başka kimleri işletiyor diye düşünürüm.

Bence sizin başka bir korkunuz var. Bu yaptıklarınız açıklaması yapılabilecek şeyler çünkü.
Zaten ben ona dedim tamam al göster baktır ama bu ne demek güvenmiyorsan neden tekrar barışmak istiyorsun bişey bulamadığında tekrar dan hayatımız nasıl bi düzene girecek her daim bana güvenmeyen saçma bi ilişki

Sahte hesap açtım, seninle konuşmaya çalıştım sonra kapattım de. Şifresi bu kullanıcı adı şu de ver hesabı eline. Tabi korkun yoksa. Başkalarıyla konuştuysam bilemem.
Ama benim sevgilim kalkıp hesap açsa beni işlese Allah bilir başka kimleri işletiyor diye düşünürüm.
Evet ben bunu düşünmeden sadece ona odaklı olarak açtım

Back
X