Telefon hackleme

Sizin ilişkinizde başka sıkıntılarınız da var sanırım. Ayrılma sonrasını planlamışsınız ve şu an bunun ortaya çıkmasını istemiyorsunuz? Zor bir durum. Karşılıklı güven de yok.Virüs sonrası terapi vs gibi yardım alsanız. Belli ki sıkıntılar basit değil. Sadece telefon olayı bile anormal bir durum.

Hangi marka telefonunuz vardı

5 sene oluyor, note 3 mü öyle birşeydi. Sonra ben telefonu sattım başka telefon aldım hattımı da arkadaşımın üstüne yaptım bana ulaşmasın diye. yine ulaştı. Bunlar sağlıklı değil
Eşinizin dediği de bana sağlıklı gelmedi! kusura bakmayın
İphone içeriğine ulaşılamıyor diye ben de duydum ama direk güvenmeyin. Erkekler hokkabaz.

Bir de hanımlar, elimizde tuttugumuz bu cihaz bence hiç güvenilir değil. Aklımdan geçenler, arkadaşımla konuştuğun birşey reklam olarak çıkıyor karşıma
Sanki zihnimi okuyor veya beni dinliyor. Telefonlarınızda özel görsellerinizi vs.barındırmayın.
Hiç güvenli değil çünkü insanlar telefonlara ulaşabiliyor!

Evet ben bunu düşünmeden sadece ona odaklı olarak açtım
Kimlerle konuştunuz?
Verin hesabı baksın zaten hesap onda olduğu sürece engellenenlere gelen mesajlara falan bakar.
Ama sizin çekindiğiniz başka birşey var.

Zaten ben ona dedim tamam al göster baktır ama bu ne demek güvenmiyorsan neden tekrar barışmak istiyorsun bişey bulamadığında tekrar dan hayatımız nasıl bi düzene girecek her daim bana güvenmeyen saçma bi ilişki
Barışmasaydınız o zaman. Adam belliki hep böyleymiş. Eşinizin takıntılı olduğunu bile bile neden sahte hesap işlerine girdiniz? Tekrar söylüyorum sizin korkacağınız bir durum yok. Araştırır bulamaz madem bir şey yapmadınız. korkmanız hala saçma geliyor.

Baksın. Simdı bırı benim konustugum kısılerle en ince detayına kadar baksa rahatsız olmam
. Cunku tum sohbetlerim normal.
Konuştuğum kişiler akrabalarım ve bundan sebep rahatsızlık duyuyorum ya boşanacağız bunun sonunda ya da o kişilerle beni bir daha görüştürmeyecek

Konuştuğum kişiler akrabalarım ve bundan sebep rahatsızlık duyuyorum ya boşanacağız bunun sonunda ya da o kişilerle beni bir daha görüştürmeyecek
Ya kimin kimi akrabasıyla görüştürmeme hakkı olabilir ki. Saçma bir iliskiniz varmış. Ben de fake hesaptan işletilmeye çalışılsam eşiniz gibi davranırdım. Kendinizden eminseniz korkmamanız gerekir. Size inanmadım ben. 🤷🏻‍♀️

Kimlerle konuştunuz?
Verin hesabı baksın zaten hesap onda olduğu sürece engellenenlere gelen mesajlara falan bakar.
Ama sizin çekindiğiniz başka birşey var.
Ben hesabı eşimle konuştuktan sonra kalıcı olarak sildim işlerin büyümesinden korkuyorum eşim diyecek niye sildin ne yaptın sildin daha fazla güvensizlikler oluşacak

Ben hesabı eşimle konuştuktan sonra kalıcı olarak sildim işlerin büyümesinden korkuyorum eşim diyecek niye sildin ne yaptın sildin daha fazla güvensizlikler oluşacak
Valla kusura bakmayın ama ben size inanmadım.
Adama güvenmiyorsan nasıl olacak tarzında birşey demişsiniz.
Ama sizde adama GÜVENMİYORSUNUZ ki adamı fake hesaptan işletmeye kalkıyorsunuz.
Şimdi ben size soruyorum. Güvenmiyorsanız nasıl olacak?
Açıkçası benim sevgilim ya da eşim beni kalkıp fakeden işlerse kim bilir kimleri iletti derim. Gizli saklı iş yapan insana güvenemem. Eşiniz bu konuda haklı. Ayrıca evi terkedecek kadar, işletecek kadar güvenmiyorsanız neden boşanmıyorsunuz?

Valla kusura bakmayın ama ben size inanmadım.
Adama güvenmiyorsan nasıl olacak tarzında birşey demişsiniz.
Ama sizde adama GÜVENMİYORSUNUZ ki adamı fake hesaptan işletmeye kalkıyorsunuz.
Şimdi ben size soruyorum. Güvenmiyorsanız nasıl olacak?
Açıkçası benim sevgilim ya da eşim beni kalkıp fakeden işlerse kim bilir kimleri iletti derim. Gizli saklı iş yapan insana güvenemem. Eşiniz bu konuda haklı. Ayrıca evi terkedecek kadar, işletecek kader güvenmiyorsanız neden boşanmıyorsunuz?
İyi de hanımefendi ben başka bişey sordum ve siz de dahil diğer insanlar neyden korkuyorsunuz diye soruyor ya benim sorduğum iPhone ulaşabilir mi ulaşamaz mı ?

Neden sonrasinda korkacaginiz seyleri yapiyorsunuz anlamiyorum ki? Cocuk musunuz fake instagram hesaplari bilmem nelerle ugrasiyorsunuz valla buyumeden evlenmeyin ya

İyi de hanımefendi ben başka bişey sordum ve siz de dahil diğer insanlar neyden korkuyorsunuz diye soruyor ya benim sorduğum iPhone ulaşabilir mi ulaşamaz mı ?
E çünkü birşeyden korkuyorsunuz.
Akrabalarımla konuştum git bak mesajlara der geçersiniz. Adama söylediğinizi kendiniz yaptığınız için tepki topluyorsunuz burada. Bu arada ulaşabilir mi ulaşamaz mı bilemem ama işinin ehli insanlara götürürse ulaşabilir.

Ya biz anlatamıyoruz ya siz anlamıyorsunuz. Telefonunuzun bütün geçmişine ulaşabilir ama zaten sizin yaptıklarınız açıklanabilecek şeyler. Sildiğiniz hesabıda bulsun ne olacakki. Hem daha iyi olmaz mı? Kurcalar sadece onunla konuştuğunuzu görür rahatlar.

Back
X