- 15 Ocak 2018
- 511
- 376
- 23
- 35
- Konu Sahibi tagsforlikes
-
Ya hayir ucretsizde bizim hat fsturasizkızlar ya sayenizde bisuru internetim oldu ilk yillar kampanyasına attım 2+6gb net verdi sonra iki katı yaptım 8gb net verdi smdi aklma bişey takıldı bunlar tamamen hediye degilmi bellirli bir süreden sonra ücret vs bişey yansiyormu faturaya hattım faturalı 29tlye 8gb net 1000dk 1000sms paketim hani paketime yansıyan bişe olrmu o aklıma takıldı su 3donem iptal etmedgz takdirde yazısından dolayı beni bir aydinlatin hele
Bunu vermek için kişisel verilerime erişim hakkı istedi, ben kabul etmediğim için bana vermedi.Bir de yıllar yazıp 5555e gönderin 3fatura dönemi boyunca toplam 9gb internet veriyor. Türk Telekom tabii.
Evet ya ne salla kazan var ne başka bedava net... arada yapsalar ya böyleBende ilkkez gecen 2 kati kullandim :)
Degerli musterimiz, kampanyadan 4.5G uyumlu simkartini 15.04.2017 tarihinden sonra alan abonelerimiz yararlanabilmektedir. Size ozel tekliflerimiz icin www.turktelekom.com.tr yi ziyaret edebilirsiniz. B001 Sağolun yine de
Baska hatlar cok farkli seylerde veriyor ama ben avea dan vazgecemiyorum sebebini bilmeden :)Evet ya ne salla kazan var ne başka bedava net... arada yapsalar ya böyle
Bir de yıllar yazıp 5555e gönderin 3fatura dönemi boyunca toplam 9gb internet veriyor. Türk Telekom tabii.
Hic odemiyorsun ki cnm 10 olur 20 sen turk telekom 2 kat kampanyasi nette yaz yaz kaca gindercegini ogren yap unuttum ben nasil yaptigimi 3 ay ucretsiz yapiyon
Hayır benim faturali ben yaptim oluyorO zaman faturalilar yararlanamiyor demek ki
Hakkını yemeyeyim en ıygunda türk telekom ben 3gb net 750 dk 5000 sms 19 lira veriyorumBaska hatlar cok farkli seylerde veriyor ama ben avea dan vazgecemiyorum sebebini bilmeden :)
Turkcell cok guzel fatura keser uc haneliVay be amme hizmeti gibi topik. Birinizde turkcell için açsın da sevabına, ne kampanyalari var bilinçlenelim
ben türk telekom 4gb internet 1000 sms 1000 heryöne arama 27 tlKızlar hangi tarifedesiniz
İnternet yüzünden 200 lira fatura ödüyorum ben ya
Operatör mi değişsem
Bende öyle biliyor umBundan sadece selfy tarifesindekiler yararlanabiliyo sanırım.
Yok uygun zaten ogrenci hatti olarak biliniyor evet gayet uygun paketler var bu ay bitane buldum onu alcam paketim bittigindeHakkını yemeyeyim en ıygunda türk telekom ben 3gb net 750 dk 5000 sms 19 lira veriyorum
Toplam 3 gb veriyor :)Bir de yıllar yazıp 5555e gönderin 3fatura dönemi boyunca toplam 9gb internet veriyor. Türk Telekom tabii.
Evet sende selfye uye olabilrsin canmBende öyle biliyor um
Ben de faturalıyım kampanyadan yararlandım ancak toplam da 3 gb veriyor sadeceO zaman faturalilar yararlanamiyor demek ki
3 ay üyelik devam ediyor ya hani peki o 3 ay bitiminden sonra paket tekrar yenilenipte faturaya yansır mı?Türk Telekom olanlar 2 KAT yazıp 5555 e gönderin internet kazanıyorsunuz Buda benden olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?