- 27 Kasım 2023
- 1
- 1
- 6
- 26
- Konu Sahibi Uzun makarna
-
Bazen gerçekten erkekleri evire çevire dövmek lazım. Nefret ediyorum böyle gevşek erkeklerdenEşimle bugün dışardayken ben alışveriş yapıyorken telefonla konuştuğunu fark ettim ve telefondaki arkadaşlarına gacılar nasıl güzel mi dediğini duydum ona baktığımda salak salak gülüyordu ben de baya sinirlenip trip attım bu gece yanımda yatmasını istemedim çok mu abarttım?
Az bile yapmışsınız.Eşimle bugün dışardayken ben alışveriş yapıyorken telefonla konuştuğunu fark ettim ve telefondaki arkadaşlarına gacılar nasıl güzel mi dediğini duydum ona baktığımda salak salak gülüyordu ben de baya sinirlenip trip attım bu gece yanımda yatmasını istemedim çok mu abarttım?
Gacılara yürüyor korkmuyorumgacılar nasıl güzel mi
Pasif tepki göstereceğinize açık açık konuşup tepkinizi koysanız daha güzel olurdu.Eşimle bugün dışardayken ben alışveriş yapıyorken telefonla konuştuğunu fark ettim ve telefondaki arkadaşlarına gacılar nasıl güzel mi dediğini duydum ona baktığımda salak salak gülüyordu ben de baya sinirlenip trip attım bu gece yanımda yatmasını istemedim çok mu abarttım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?