Telefon krizi yardım edin!

Elestirenin elestirmesini yanlis bulup, ayni konuda onlari elestirmek. Ne gariptir ki, konu sahibi konusunu tatliya baglamis. Hala yersiz yere elestirenleri elestiriyoruz. Elestirirken usluba da dikkat etmiyoruz.

Yazmayayım yazmayayım diyorum ama o kadar komiksiniz ki. Ya arkadaş, kim bilir kaç yaşında kadınlarsınız.

"Kimsenin beni eleştirmeye hakkı yok, ergen derim istediğim yorumu yazarım" demiş bir arkadaş.

Eee, kimsenin seni eleştirmeye hakkı yoksa, sen nasıl eleştiriyorsun, ergen diyorsun millete?

İşiniz gücünüz yok mu anlamıyorum ki. Çemkireceğinize "ergen porf" deyip geçin madem, yazmayın bir şey.

Yardım edemeyeceksen köstek de olma, bırak yazma bir şey. Ne tartışma konusu yaratıyorsunuz yani? Tartışacaksanız da sakince tartışın. Atarlı msn iletileri gibi laf sokmalar falan. Şaka gibisiniz vallahi ya.

Gece dışarı çıkacakmış da, erkek arkadaşıyla buluşacakmış da... Eee, buluşsun? Nedir yani? Çıksın dışarı da. Şu özgürlüğümüzü kısıtlamaya yer arayan insanlara diyecek söz bulamıyorum. İsteyen istediği saatte de çıkar, sevgilisiyle de buluşur, isterse de sevişir. Size ne yani? Kocişler göbüşler bebişlerden ibaret değil dünya. Özgür bireyleriz hepimiz.

Vallahi şu siteye üye oldum olalı şu yorumlar yüzünden cinsimden soğudum. Yok artık ya.

Bu kadar da olmaz. Yuh!

aynen katılıorum yaa herzaman aynı seyler oluyor bu kk da bırı buna dur desın artık kımse sınır bılmıor

ve bende dıorum hersefernde yaa yuh be !

Back