Telefon krizi yardım edin!

Konu sahibi arkadaş,konunun biraz dışına çıkan yorumlara tepki veriyor,Biraz haklı değil mi arkadaşlar!Biri ergen misin diyor,diğeri baban tutucuysa neden yapıyorsun..Bunlar kimseyi ilgilendirmez,bu ne laubalilik ya!Ben bu tarz yorumlar yapmayı kendimde hak göremem,tanımadığım bir insan yardım istiyor,ne hakla yargılıyoruz hemen...Sanal ortam diye mi?Ortam sanal ama klavyenin başında insanlar var,yani ne isek onu gösteriyoruz yazılarımızda da !Ben yargılamadan önce ,aydınlanmadığımız konularda sorular sormayı (düzgün bir şekilde,alay etmeden) sonra yardım etmeye çalışmayı öneriyorum ...:44:

iyi de neden bu kadar yorumlara kafanı taktın onu anlamadım? tabi ki insanlar iyi yorumda yapar kötüde zaten fikir almak için açmışsın konuyu.. insanlara da hak vermelisin birazcık. Kanserle savaşanlar, aldatılanlar, aile sorunları vs vs. böyle önemli konular varken senin şu an ki durumun çoğu insana göre dert edilecek şey değil.. Neyse bazı arkadaşlar aldatma falan demiş tam anlayamadım ne olup bittiğini ama bence snde rahat bi kızsın her ne kadar babam tutucu desen de. Sonuçta bu saatte dışarı çıkıp sevgilinle buluştuğuna göre. Bunu da eleştirmek için söylemedim yanlış anlama senin hayatındır biz karışamayız. Erkek arkadaşın anlayışla karşılar diye düşündüm açıklamada bulunursan. Ama yine de yaptığı yanlış senden habersiz mesaj atmamalıydı:20:

ben seni yargılamıyorum canım sakın yanlış anlama 3'te buluşup nereye gideceksiniz çok merak ettim sadece.şimdi konuna gelelim.yani erkek ismiyle kaydetsen arkadşım derdin sorun olmazdı ama kız ismi daha bir şüphe çekici olmuş.bence erkek arkadaşına çaktırmadan,laf arasında (kendi kendine söyleniyormuş gibi) "ya şu babamın tutuculuğu yüzünden okuldaki arkaşları kız ismiyle kaydediyorum görseler gülerler halime" gibisinden bir laf et.çaktırmadan ver mesajı içi rahatlar hem de yüz göz olmamış olursun.

erkek arkadaşın şimdiye kadar birşey demediyse bence konuyu açıp bulandırma ortalığı :6:

onun yaptığı yanlış ama senin erkekleri kız ismiyle kaydettiğini söylememen de yanlış.
eğer tek sebep babanın tavrı ise erkek arkadaşına en kısa zamanda durumu açıkla derim.:24:

ben de babanın tutucu olmasından ya da buna rağmen kaçta dışarı çıkabileceğinden dem vurmayacağım....

sevgilin sonuçta görmüş bu mesaj olayını (anlattığın gibi ise herşey) sevgiline direk anlat durumu. olduğu gibi. yani laf arasına falan da sokuşturma neyse onu anlat. güven kaybedildi mi bir daha yerine gelmez. dürüstçe anlat.

Erkek arkadaşının ismini de kız olarak kayıt etmişsin peki , bunu düşünmüş olabilir mi acaba . Yani ben olsam aynı şekilde düşünürüm acaba kaç tane kız adında erkek var diye şimdilik konusunu etmediyse ortalığı bulandırma derim.

konuyla alakası olmayacak belkı ama kusura bakmayan burdaki bazı arkadaşların ergenlikle alakalı takıntıları var sanırım.. sanki biz direk ergenliği atlarak geldik bu yaşa lütfen karsınızdaki size bi problemini açmış kimine göre saçma ,gereksiz,komik vs gelebilir ama saygıyı elden bırakmayın.Karşısındaki insanı rencide etmek gibi bi lüksü yok kimsenin..yaşınız kaç olursa olsun !

Ergenlerin derdi gibi geldi konun bana.
büyüyünce geçer merak etme..
:6::6::6:

pardon siz 20 yaşında mı doğdunuz ?

konuyla alakası olmayacak belkı ama kusura bakmayan burdaki bazı arkadaşların ergenlikle alakalı takıntıları var sanırım.. sanki biz direk ergenliği atlarak geldik bu yaşa lütfen karsınızdaki size bi problemini açmış kimine göre saçma ,gereksiz,komik vs gelebilir ama saygıyı elden bırakmayın.Karşısındaki insanı rencide etmek gibi bi lüksü yok kimsenin..yaşınız kaç olursa olsun !

gece dışarı çıkmanızda hiç kabahat bulmadım.. yaz aylarındayız, hele ki tatilin en kalabalık yazın en işlek mekanlarının bulunduğu bir ilde yaşıyorsanız, gençlerin yarısından fazlası zaten dışarılarda, kumsallarda...

bir annenin kızını gece dışarı göndermesi de hemen neden ayıplanıyor.. kötü gözle bakılıyor anlayamadım... gece kime göre gece... başkentte yaşıyorum 10 dan sonra dışarıda olmak inanın korkunçtur, sokakta kimse olmaz... ama turistik bir yere bakılırsa gece 12 de de sokağa çıksan gündüz gibi gece yarısı 3 de de çıksan gündüz gibi...

kimsenin yaşantısı yargılanamaz...
ergen diyerek küçümsenemez...

konuya gelince, gerçekten kafa yorucu bir konu...misal;
ali ayşe diye kayıtlı ve siz yanlışlıkla mesaj attınız.. sonrada kusura bakma dediniz.. tam bu sırada ayşe diye kayıtlı ali de dedi ki sorun değil, bende geçen gün mesaj atmıştım...böyle böyle oldu...

o geçmiş güne dönersek... sevgilinizdeyken telefon mesaj geliyor.. bakıyor ki ayşeden...
atıyorum mesaj da şöyle olsun adaege17 nasılsın napıyorsun....

telefona bakan sevgiliniz ayşeden mesaj geldi sanıyor.. ve ayşe ile konuşmanızı istemiyor ya da ne bileyim işte kim bu gereksiz ya diye cevap veriyor... yok yanlış oldu bu adaege17 nin telefonu değil diyor... bir yerde başından savıyor...

durum anladığım kadarıyla böyle ? ?

yani o gün arkadaşınız ne mesaj atacak ki, kendinin erkek olduğunu belli edecek...

bence erkek arkadaşınız normal kuruntu yaptığı için size bu kim bu kim diye soruyordur... erkek olduğunu ve kız olarak kaydettiğinizi gördüğü numaralar için tepki vermeden geçmesi pek mümkün değildir... :27:

gerçi ben bunları boşa yazmış oldum, siz konuyu dün gece buluştuğunuzda halletmişsinizdir :1:
merakımı giderin lütfen... konu ne oldu... :1: ve anladıklarım doğru mu :37:

istediğim konuya istediğim gibi yorum yapabilirim. ergence buluyorsam söylerim. kimsenin de beni eleştirmeye hakkı yok. konu sahibinin avukatı olmasın bazıları. bu benim fikrim. düşünüyorsam da yazarım.. saygı duyun siz de. konu sahibine yazın. düşüncesini söyleyenlere değil. ergenler yazmasın demiyoruz. kendi aralarında yazacakları bir bölüm olsa bazımız daha memnun olurdu. bunu ifade ediyoruz. saygısız laubali falan diyerek asıl sizler saygısızlık ediyorsunuz. buraya yazanı eleştirmeden sadece olumlu yazın diye forum kuralı mı var? kime ne yazdıklarımdan. :51:

hiçbirşey yokmuş gibi davran bence sevgilin rahatsız olsaydı çoktan açmışdı konuyu zaten
ve bence artık kız isimleriyle kayıtetme kimseyi
babanın yanındayken şifre koy telefonuna oda porblem oluyorsa
rehberdeki erkek arkadşlarının numaralarını yaz bir kenara sil telefonundan
şimdi sorun olmasa bile bu ilerde büyük problemlere neden olabilir

gece dışarı çıkmanızda hiç kabahat bulmadım.. yaz aylarındayız, hele ki tatilin en kalabalık yazın en işlek mekanlarının bulunduğu bir ilde yaşıyorsanız, gençlerin yarısından fazlası zaten dışarılarda, kumsallarda...

bir annenin kızını gece dışarı göndermesi de hemen neden ayıplanıyor.. kötü gözle bakılıyor anlayamadım... gece kime göre gece... başkentte yaşıyorum 10 dan sonra dışarıda olmak inanın korkunçtur, sokakta kimse olmaz... ama turistik bir yere bakılırsa gece 12 de de sokağa çıksan gündüz gibi gece yarısı 3 de de çıksan gündüz gibi...

kimsenin yaşantısı yargılanamaz...
ergen diyerek küçümsenemez...

Bence yanlış düşündünüz.. buraya kötü yorumda bulunanlar ne aşağılamak için ne de yargılamak için yazmışlardır. Sadece arkadaş ailesinin tutucu olduğundan bahsettikten sonra gece 2 gibi sevgilim gelcek,buluşcaz dediği için insanlar haliyle olaya anlam veremedi.
:44:Benim yaşımda 20 yani burdaki çoğu insana göre bende ergenim.:52: Ama bu yorumda kötü niyet aramadım açıkcası hiç sonuçta ne olaylar oluyor; ailesi boşananlar, hastalıklar, aldatmalar vs konu uzar da gider. EE haliyle 30-40 yaşındaki kadınların bu olaya gülüp geçmesini yargılamaman lazım. Konu sahibi arkadaş da bazı yorumlara çok sert çıktığı için bu kadar tepki gördü. Yoksa ister sabahın 5inde buluşur ister buluşmaz kimsenin de umrunda değil yani. Neden her açılan konuda 2 ayrı görüşe bölünüyoruz anlayamadım.. :ssz:

Kızlar slm..
Sevgilimle dün gece konuştuk ve aydınlığa kavuştu konu. O yapmadığını söylüyor böyle birşeyi. Büyük ihtimalle numaralarda bir yanlışlık oldu ve sorunumuzu çözdük.
İyi yada kötü yorum yapanlara teşekkür ediyorum. Kimse kimseyle daha fazla polemiğe girmesin rica ediyorum.
İyi bayramlar
:3:

Yazmayayım yazmayayım diyorum ama o kadar komiksiniz ki. Ya arkadaş, kim bilir kaç yaşında kadınlarsınız.

"Kimsenin beni eleştirmeye hakkı yok, ergen derim istediğim yorumu yazarım" demiş bir arkadaş.

Eee, kimsenin seni eleştirmeye hakkı yoksa, sen nasıl eleştiriyorsun, ergen diyorsun millete?

İşiniz gücünüz yok mu anlamıyorum ki. Çemkireceğinize "ergen porf" deyip geçin madem, yazmayın bir şey.

Yardım edemeyeceksen köstek de olma, bırak yazma bir şey. Ne tartışma konusu yaratıyorsunuz yani? Tartışacaksanız da sakince tartışın. Atarlı msn iletileri gibi laf sokmalar falan. Şaka gibisiniz vallahi ya.

Gece dışarı çıkacakmış da, erkek arkadaşıyla buluşacakmış da... Eee, buluşsun? Nedir yani? Çıksın dışarı da. Şu özgürlüğümüzü kısıtlamaya yer arayan insanlara diyecek söz bulamıyorum. İsteyen istediği saatte de çıkar, sevgilisiyle de buluşur, isterse de sevişir. Size ne yani? Kocişler göbüşler bebişlerden ibaret değil dünya. Özgür bireyleriz hepimiz.

Vallahi şu siteye üye oldum olalı şu yorumlar yüzünden cinsimden soğudum. Yok artık ya.

Bu kadar da olmaz. Yuh!

Yazmayayım yazmayayım diyorum ama o kadar komiksiniz ki. Ya arkadaş, kim bilir kaç yaşında kadınlarsınız.

"Kimsenin beni eleştirmeye hakkı yok, ergen derim istediğim yorumu yazarım" demiş bir arkadaş.

Eee, kimsenin seni eleştirmeye hakkı yoksa, sen nasıl eleştiriyorsun, ergen diyorsun millete?

İşiniz gücünüz yok mu anlamıyorum ki. Çemkireceğinize "ergen porf" deyip geçin madem, yazmayın bir şey.

Yardım edemeyeceksen köstek de olma, bırak yazma bir şey. Ne tartışma konusu yaratıyorsunuz yani? Tartışacaksanız da sakince tartışın. Atarlı msn iletileri gibi laf sokmalar falan. Şaka gibisiniz vallahi ya.

Gece dışarı çıkacakmış da, erkek arkadaşıyla buluşacakmış da... Eee, buluşsun? Nedir yani? Çıksın dışarı da. Şu özgürlüğümüzü kısıtlamaya yer arayan insanlara diyecek söz bulamıyorum. İsteyen istediği saatte de çıkar, sevgilisiyle de buluşur, isterse de sevişir. Size ne yani? Kocişler göbüşler bebişlerden ibaret değil dünya. Özgür bireyleriz hepimiz.

Vallahi şu siteye üye oldum olalı şu yorumlar yüzünden cinsimden soğudum. Yok artık ya.

Bu kadar da olmaz. Yuh!

Tamam onca lafı anladım da şu kocişler göbüşler bebişlerle insanların özgür olması arasındaki bağı anlamadım??
Senin ben de dahil laf eden insanları eleştirme hakkın olduğu gibi bizim de eleştirme hakkımız var...
Ha bu arada ilk mesajlarına bakarsan genç kızımızın çok da özgür olmadığını anlarsın..

Son düzenleme:

Tamam onca lafı anladım da şu kocişler göbüşler bebişlerle insanların özgür olması arasındaki bağı anlamadım??
Senin ben de dahil laf eden insanları eleştirme hakkın olduğu gibi bizim de eleştirme hakkımız var...
Ha bu arada ilk mesajlarına bakarsan genç kızımızın çok da özgür olmadığını anlarsın..

Heh, süper. Laf sokulacak nokta bulmuşuz. Görev tamamlandı.

Sitedeki genel görüş "kocişim yanımda olsun, bebişim göbüşüme dolsun, gerisi önemli değil, özgürlük falan aman banane, neydi şu böreğin tarifi?" olduğu için o ibareleri kullandım.

Özgür olmuyorsa bu "gecenin köründe ne işin var"cılar yüzünden özgür değildir. Diyecek sözüm yok, teşekkürler

Bu arada, "eleştirme hakkımız var" demişsin. Ben zaten "kimse de beni eleştiremez" cümlesinden sonra yazdım o mesajı.

burdaki bazı arkadaşlar müge anlıya çok özeniyorlar galiba kim bir derdini yazsa bi açık arıyolar sanki dedektifler...kardeşim madem ters cevap vereceksin hiç yazma..buraya insanlar dertlerini paylaşmaya akıl danısmaya geliyo sizden aazar işitmeye size hesap vermeye değill...bende bi defa çok bunaldımm babamla ilgili bi konu açtımm..dedim ki maddi durumumuz iyi aama babam çok kötü davranıyor üstelik kaç yıldır ev işlerini de yapıyorum onlara işlerindede yardım ediyorummm'...hemen ordan çok bilmiş bi arkadaş atlayıpp eeee maddi durumun iyiyse niye ev işlerini sen yapıosun bana çelişkili geldi diyo..her maddi durumu iyi olan hizmetçi tutacak sankii..BAKIN ÇOK BİLMİŞ ARKADAŞLARR BURAYA DERTLERİNİ PAYLAŞAN İNSANLARI RENCİDE ETMEYE HAKKINIZ YOK KONUYU BEĞENMİYORSANIZ KAPATIN BAŞKA KONUYA GEÇİN KİMSENİN CANINI SIKMAYIN....

Back
X