gece dışarı çıkmanızda hiç kabahat bulmadım.. yaz aylarındayız, hele ki tatilin en kalabalık yazın en işlek mekanlarının bulunduğu bir ilde yaşıyorsanız, gençlerin yarısından fazlası zaten dışarılarda, kumsallarda...
bir annenin kızını gece dışarı göndermesi de hemen neden ayıplanıyor.. kötü gözle bakılıyor anlayamadım... gece kime göre gece... başkentte yaşıyorum 10 dan sonra dışarıda olmak inanın korkunçtur, sokakta kimse olmaz... ama turistik bir yere bakılırsa gece 12 de de sokağa çıksan gündüz gibi gece yarısı 3 de de çıksan gündüz gibi...
kimsenin yaşantısı yargılanamaz...
ergen diyerek küçümsenemez...
konuya gelince, gerçekten kafa yorucu bir konu...misal;
ali ayşe diye kayıtlı ve siz yanlışlıkla mesaj attınız.. sonrada kusura bakma dediniz.. tam bu sırada ayşe diye kayıtlı ali de dedi ki sorun değil, bende geçen gün mesaj atmıştım...böyle böyle oldu...
o geçmiş güne dönersek... sevgilinizdeyken telefon mesaj geliyor.. bakıyor ki ayşeden...
atıyorum mesaj da şöyle olsun adaege17 nasılsın napıyorsun....
telefona bakan sevgiliniz ayşeden mesaj geldi sanıyor.. ve ayşe ile konuşmanızı istemiyor ya da ne bileyim işte kim bu gereksiz ya diye cevap veriyor... yok yanlış oldu bu adaege17 nin telefonu değil diyor... bir yerde başından savıyor...
durum anladığım kadarıyla böyle ? ?
yani o gün arkadaşınız ne mesaj atacak ki, kendinin erkek olduğunu belli edecek...
bence erkek arkadaşınız normal kuruntu yaptığı için size bu kim bu kim diye soruyordur... erkek olduğunu ve kız olarak kaydettiğinizi gördüğü numaralar için tepki vermeden geçmesi pek mümkün değildir...
gerçi ben bunları boşa yazmış oldum, siz konuyu dün gece buluştuğunuzda halletmişsinizdir

merakımı giderin lütfen... konu ne oldu...

ve anladıklarım doğru mu