Savcılığa verin.Kızlar sizi dinledim eşime söyledim. Üç numarayida aradi en son on dakika once msj atan numara baktik kapalim sonra bi onceki numarayi aradik. Eşim kadir senmsn dedi karşıdaki afalladı bi panikledi ne diyorsun kadir kim flan dedi sonra eşim sen benim eşimi aramısısn flan kimsin dedi bn ozur dilemistim esinizden flan sorun dedi tamam dedi esim kapatti. Kizdi sen bana niye soylemiyorsun dedi ozur diledim boyle olcagni tahmin etmedim dedim. Surat yapti biraz sonra hastaydim zaten gittim sarildim gozlerim dolunca tamam uzulme dedi sarldi çok şkr smdilik sorun yok. Ama bu cete gibi brsey kizlar ne yapilabilir. Eşim msjlarida sildi sinirden
Engelle nolucak kafa buluyodurKızlar eşime soylersem olay buyucak sen nasıl cevap verirsin niye bana en başta söylemedin dicek
savcılıga verın hatta polısı arayıp dolandırıcılık subesıne numarayı bırakın onalr gerekenı yapar...Kızlar başta çok önemsemedim ama sanırım çok fena bi telefon manyagına denk geldim. Bundan iki hafta önce sabah saat 11 gibi bi numara aradi 541li numara açtım bi adam işte birini soruyordu bende yanlış numara dedim ve kapattım.
Ertesi gün farkli bir numara ama yine 541li ayni saatlerde aradi işte kimsiniz flan dedi bende sen kimsin dedim oda siz kimsiniz dedi dalgami geciyorsunuz dunde aradiniz dedim kapattim suratina. Sonra bana msj atti ozur dilememe izn vermeden kapattiniz flan kasitli yapmadim bilmem ne uzun bi msj atmış. Cevap vermedim eşime soylemeyi dusundum ama bos bosuna olay cıkmasın diye soylemedim. Ama bugun şimdi şu saatlerde bi msj geldi ve yine farkli ama 541li bi numara bi soz atms iyi geceler demis, kimsiniz dedim ben kadir la tanimadin mi yazmış. Bende kiz arkadaslarimdan biriymiş gibi beni işletme kotu olur dedim. Oda ne kizi kz degilim ben dedi. Bende kime msj atiyorsunuz dedim. Sana dedi
Ben kimim yazdım. İsminizi soylemediniz ki yazdi. Anladim ki yine ayni kişi. Kizlar ne yapicam ben ya esime simdi soylersem niye dhaa once soylemedin dicek kızıcak banane yapacagimi şaşırdim ama resmen telefon manyagi bu ya lutfen acil fikirlerinize ihtiyacim var
böyle manyaklar var...rastgele bir numarayı arayıp kadın olduğunu anladığında evlimi bekarmı olduğuna bakmadan musallat olan kişiler...ama dikkat et seni yoklamak isteyen arkadaş sandığın birileride yaparKızlar başta çok önemsemedim ama sanırım çok fena bi telefon manyagına denk geldim. Bundan iki hafta önce sabah saat 11 gibi bi numara aradi 541li numara açtım bi adam işte birini soruyordu bende yanlış numara dedim ve kapattım.
Ertesi gün farkli bir numara ama yine 541li ayni saatlerde aradi işte kimsiniz flan dedi bende sen kimsin dedim oda siz kimsiniz dedi dalgami geciyorsunuz dunde aradiniz dedim kapattim suratina. Sonra bana msj atti ozur dilememe izn vermeden kapattiniz flan kasitli yapmadim bilmem ne uzun bi msj atmış. Cevap vermedim eşime soylemeyi dusundum ama bos bosuna olay cıkmasın diye soylemedim. Ama bugun şimdi şu saatlerde bi msj geldi ve yine farkli ama 541li bi numara bi soz atms iyi geceler demis, kimsiniz dedim ben kadir la tanimadin mi yazmış. Bende kiz arkadaslarimdan biriymiş gibi beni işletme kotu olur dedim. Oda ne kizi kz degilim ben dedi. Bende kime msj atiyorsunuz dedim. Sana dedi
Ben kimim yazdım. İsminizi soylemediniz ki yazdi. Anladim ki yine ayni kişi. Kizlar ne yapicam ben ya esime simdi soylersem niye dhaa once soylemedin dicek kızıcak banane yapacagimi şaşırdim ama resmen telefon manyagi bu ya lutfen acil fikirlerinize ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?