telefon mesajlarına whatsapp konuşmalarına ulaşma.lütfen yardım edin

abet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
2.245
5.854
158
zehir gibi bilgisayar mühendislerine, yazılımcılara falan taş çıkaran kk kadınlarından rica ediyorum bana bildikleri programların isimlerini versinler. x kişisinin telefonuna yükleyebileceğim program isimleri verin lütfen. whatsapp görüşmeleri, telefon görüşmeleri, mesajlaşmaların dökümleri ya telefonum yahut bilgisayarıma ondan uzaktayken de düşsün ve ben onları görebileyim. inanın çok makbule geçecek. benim için değil ama hayatının içine eden ve kesinlikle bir işler karıştıran sevgilisinden buna görer ayrılacak ve hayatını düzeltecek bir adam var hemen yanımda. kk hanımları yardım eder dedim. sizden gelecek cevapları bekliyoruz.

Sevgisinin hayatının içine etmesi ayrılmak için bir sebep değil mi? Ekstra ne görmesi gerekiyor? O değil de kız savcılığa şikayet ederse ciddi ceza alır bu programlardan ötürü. Bence arkadaşın başını ağrıtmak yerine direk ayrılsın gitsin hatundan, bulaşmayın derim bu işlere...

Lütfen yasal olmayan şeylerle alakalı konu açmayınız. TCK 134. maddeyi ihlaldir bu ve casus program yüklediğiniz kişinin bunu anlaması sonucunda dava etme hakkı vardır.

Back
X