- 23 Ekim 2014
- 961
- 950
- 23
Arkadaşlar 2 yıldır beraber olduğum bi erkek arkadaşım var. 2 yıldan beri aşamadığımız ve çözüme ulaştıramadığımız tek sorun bu herhalde.. Artık sinirlerimi bozmaya başladı az önce de telefonu kapattım konusmuyoruz. Kendisi sosyal arkadas çevresinde çok sevilen biri. Sürekli telefonu çalıyor. Yanımda olsun olmasın uzun uzun telefonda konusmasından bıktım. Tamam kimseyle görüşmesin demiyorum da yarım saat 1 saat telde konusulur mu yani ben maksimum 15 dk konusur kaparım o da önemli bi mevzuysa. Yaptığı muhabbet te yok arabaya sunu aldım bunu aldım o işte şöyle davranmıs o öyle yapmıs bos bos muhabbetler.Araba hastası kendisi sürekli insanlarla bu muhabbete giriyor girdiğinde de çıkamıyor. Teli bi kapatıyor 1 saati geçmiş çoğu konusması. Ben yanındayken laf ediyorum ona rağmen kısa tutamıyor afedersiniz çenesi düşük gerçekten bunu da kabul ediyor. Son 1 haftadır ne zaman arasam teli meşgul...neyse diyorum 20 dk yarım saat sonra arıyorum yine meşgul...kavga ettik dün akşam. (ayrı şehirlerdeyiz) İstediğim zaman ulaşamıcaksam o telin ne anlamı var artık insanlarla arana sınır koy biraz çeneni tut uzun konuscaksan da yüzyüze görüş dedim..1 kere 2 kere olan bişey değil 2 senedir bu huyundan vazgeçmedi.. az önce de aradım yine meşgul.. kimle konusuyodun dedim. dk dk hesap mı vericem artık iş yerinden arkadaş aradı diyo. Hesap mı vericem lafına çok bozuldum kapat konusmayalım dedim. Nasıl vazgeçiririm bu adamı bu telefon sevdasından![]()
Adam değişmeyecek sen de telefonu elinden alan cadaloz olacaksın. Güven problemi yoksa çok da sorun etme şimdilik, ne bileyim çok arama üstüne düşme bi müddet o arasın hani pasif tepki koymak daha akılcı geldi bana.