- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
- Konu Sahibi Princess42
belki de resmi nikah da yapmistir, gecmiste birseyler var gibi. Bana basit bir egi tatmin yalani gibi gelmediYok hayır nisanlilik süreci olmuş benden önce ama evlilik hayir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belki de resmi nikah da yapmistir, gecmiste birseyler var gibi. Bana basit bir egi tatmin yalani gibi gelmediYok hayır nisanlilik süreci olmuş benden önce ama evlilik hayir
Bilmiyorum ki ama olsaydı şimdiye kadar bi şekilde duyardim sankibelki de resmi nikah da yapmistir, gecmiste birseyler var gibi. Bana basit bir egi tatmin yalani gibi gelmedi
Kizda evliymis canım problemi yo gibi eşinden bahsetmiş çünkü hatta eşime demişki eşinin kıymetini bil affetmis seni gibi şeyler yazmisacaba olacaklarımı düşünmüş.yada kızın böle bir derdi var ona moral vermek için bak erkekler böledir mi demek istedi acep
bu mesaji 3 koca sene gormemis oldugunuzu unutmayin. Belki bilmediginiz baska detaylar var. Ki umarim vardir, eger yoksa ve kocaniz bunlari uyduruyorsa o daha fena.Bilmiyorum ki ama olsaydı şimdiye kadar bi şekilde duyardim sanki
Aynen oyle Demiş :)"Karımı sevmiyorum ama çocuk için döndüm yuvama yoksa özünde çapkın bir adamım, eğer ayak bağı olmayacaksan, boşan da boşan demeyeceksen seninle de sevişir gene çocuk sebebiyle evime dönerim" demiş.
Bende öyle düşündüm ama öyle değildir diye ümit ediyorumben capkın bı adamım demeye getırmıs
bazı karakterı oturmamıs erkekler capkınlıgın erkeklık gostergesı oldugunu sanır
evlılıgım cok oturmus bı evlılık degıl herseye acıgım demek ıstemıs
kız yanasmamıs
eger yanassa baska muhabbetlere yelken acsa eşin dunden razıymıs yanı
hay su erkeklerı yaaa !
Uyduruyorsa pekibu mesaji 3 koca sene gormemis oldugunuzu unutmayin. Belki bilmediginiz baska detaylar var. Ki umarim vardir, eger yoksa ve kocaniz bunlari uyduruyorsa o daha fena.
uyduruyorsa adam sosyopat olabilir, olmayan seyleri kurmak falan tehlikeli..Uyduruyorsa peki