Telefon msj konusu

Eşiniz malesef pek masum durmuyor.Kadında ağzını arıyor evli misin bekar misin diyor etkinlik ayağına.Daha öncesi de vardır bence dikkatli olun

Genelde kadınlar yazmaz erkeklere erkekten bı msj fılan gormeyınce esıne cok guvenme bı arkadas demıs fake hesap dıye bencede oyle yap ben bı fake hesap kurdum ama aylarca ugrastım fake oldugu anlasılmasın dıye bır suru arkadas edındım yorumalar fılan yapıldı resımlere en son esıme ıstek ve msj attım sonuc esım benı aradı bı kız bana ıstek atmıs suna gır bak kımmı bu dıye kapatmasaydım sıze verırdım hesabı

İyi geceler eşimin telefonuna normalde bakmam hiç. Bu gece otururken eşim uzanmış tele bakıyordu. Ben de yanına gittim baktım instadan msj gelmiş buna bayan. Ne o ver bakayım dedim bu vermedi telefonu ilk. Bi versene bakicam dedim. o arada bu konuşmayı silmiş bana verene kadar ben de kızdım ne saklıyorsun da sildin dedim yanlış anlarsın gereksiz tartışırız dedi.
Sonra telefonu verdi bana hesabı fln inceliyorum 5 dk sonra alırım teli dedi. O arada bir hesaptan msj geldi böyle foto falan yok hesapta.
Yazmış ki eşimin yaptığı etkinlik fotosu var hesabında bu kadar şey yapıyorsun bekarsin galiba evli olsan yapamazsın tarzı bsy.
Ben yine sinir oldum tekrar tartıştık yatak odasına gelme salonda yat dedim.
Siz olsanız ne yapardiniz?
Eşime güveniyordum merhametli dürüst biriydi.
Siz aynısını yapsaydınız, merhametli eşiniz ne yapardı? Lütfen bu soruya içtenlikle yanıt verin.

Genelde kadınlar yazmaz erkeklere erkekten bı msj fılan gormeyınce esıne cok guvenme bı arkadas demıs fake hesap dıye bencede oyle yap ben bı fake hesap kurdum ama aylarca ugrastım fake oldugu anlasılmasın dıye bır suru arkadas edındım yorumalar fılan yapıldı resımlere en son esıme ıstek ve msj attım sonuc esım benı aradı bı kız bana ıstek atmıs suna gır bak kımmı bu dıye kapatmasaydım sıze verırdım hesabı
Aslında böyle bir hesap kursak, kk de ihtiyacı olan kullansa ne iyi olur. İfşa olursak kk olarak Ana haber bültenlerine düşeriz valla

Normalde bakmam diyorsunuz, ilahi güç işte gösterecek ya o anda bakmışsınız.
Bunda tepkiniz ne kadar sert olursa o kadar etkili olur.

Öğrenirsen ne yapacaksın? Bir iki kavga edip barışırsan daha tecrübeli olarak yine yola devam edecek kocan. Boşanmak? KK da sosyal medyada aldatılıp boşanan nadir. Eşin evli olma fikrini sevmiyor. Ben de öyleydim. Alyans takmazdım eşimle foto pek paylaşmazdım. Eşimi seviyordum ama evlilik fikri beni boğuyordu. Önce yakalarsam ne yaparım bunu bir düşün. Ve olayları irdelemeden eşini açık ve net bir şekilde uyar. Öbür türlü yazışmaları düşünür düşünür eşinle yıllarca kavga edersin.

İyi geceler eşimin telefonuna normalde bakmam hiç. Bu gece otururken eşim uzanmış tele bakıyordu. Ben de yanına gittim baktım instadan msj gelmiş buna bayan. Ne o ver bakayım dedim bu vermedi telefonu ilk. Bi versene bakicam dedim. o arada bu konuşmayı silmiş bana verene kadar ben de kızdım ne saklıyorsun da sildin dedim yanlış anlarsın gereksiz tartışırız dedi.
Sonra telefonu verdi bana hesabı fln inceliyorum 5 dk sonra alırım teli dedi. O arada bir hesaptan msj geldi böyle foto falan yok hesapta.
Yazmış ki eşimin yaptığı etkinlik fotosu var hesabında bu kadar şey yapıyorsun bekarsin galiba evli olsan yapamazsın tarzı bsy.
Ben yine sinir oldum tekrar tartıştık yatak odasına gelme salonda yat dedim.
Siz olsanız ne yapardiniz?
Eşime güveniyordum merhametli dürüst biriydi.
Güvenilmez adamlara bu kadar taviz vermeyeceksin. Nerde, ne şekilde takıldığı belli olmayan adamlara ya insta kullandırtmayın ya da kendinizi.

Back
X