Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kanalın numarayı yayına koyma yetkisi varda geri çekme yetkisi mi yokmuş benneyaptımki
Rtük sağolsun uyduruk kaydırık seylere cezaları kesiyor.
Bunlarıda görmüyor.Başıboşluğunda bu kadarı.
Kanalı şikayet edeceksin canım.
Ama pek fazla da ilgileneceğini sanmıyorum fisfisfis
Etrafında ki insanları iyi gözlemle belki kendin bulursun kimin verdiğini.:teselli:
kızlar sabahtan beri bi sapık bana dadandı ne yapıcam bilmiyorum ben seni gördüm arkadaş oluruz diye aradım diyor 10 defa oldu aradı açmıyorum telefonu bari ismin lutfet diye mesaj atmış deli ne yapmalıyım yardım edin
ne yapcam demişsin hayret verici birşey yaniakannehirdelikafadulden
adını söyle tanışıın kaynaşınkaydirigubbakcemile3
--
o kanalı aradıgında yayını düzeltmezseiz hakkınızda hukuki işlem başlatıyorum deseydin 5 dk ya düzelmişti... bazı durumlarda insanların gözünü korkutmak gerekiyorkötükedihüso
kim olduğunu çözese çözse yetkili makamlar çözer
Belden aşağı vurmuş kimse,kaçak dövüşmüş
Aynı kanala yaz sen de,de ki:''Telefonumu kanala kim verdiyse,savcılık şu an kapısını çalmak üzere,tık tık tık'' :lepi:
sıze bunu yapacak kımse tahmın etmelısınız ve gereklı yerlerede baş vurmalısınız ne demekmiş benım telimi......ver nete oh geç seyret .......
valla ben sonuna kadar gıder araştırıdım.......
hemen yenı hat al ve ve gereklı yerlerede şikayetını bıldır.....
yeni hat aldım kızlar bugün
diğer hattım kapalı artık
bugün kanalı tekrar aradım bir türlü müşteri hizmetlerine bağlanamadım
beklettiler iki saat ama kimse açmadı
keşke ilk aradığımda o an sizi savcılığa vericem deseydim hiç aklıma gelmedi
savcılık için anneme söyledim ama o çok korkar bu tarz şeylerden
mahkemeler filan nasıl uğraşıcan diyo
arkadaşlarımdan da kime söylesem hepsi mahkemeye ver diyolar
çok kötü ve sinir bozucu bir durum ya