- Konu Sahibi elifveselin
İyi akşamlar iki yıllık erkek arkadaşınızın sizin telefonunuzu hiç eline almamış olma ihtimalini çok düşük buluyorum üzgünüm, bir tuvalete giderken ne bileyim kızınızi parkta salıncağa bindirirken belki de eline tutusturdunuz hatirlamiyorsunuz burdaki arkadaşlar yazmış ama bende yazayım bazı programlar üzgünüm telefonunuzdan ekrana bakılarak bulunamıyor gizli dosyalar içinde yer alıyor öyle programlar yuklenebiliyor ki şimdi hanımlar büyük bir şok yaşayacak ama sizin kameranızı dahi kontrol edebiliyor bırakın mesajları bence siz telefonu bir telefoncuya götürün baktırın , bu programlarda öyle bir saatte falan yüklenmiyor işi biraz biliyorsa bir iki yapmışsa int hızına bağlı olarak üç beş dakikalık bir seyKusura bakmayın bildirim gelmedi şimdi gördüm mesajı malesef güzel haberler yok olay uzerime kaldı. Ben olaydan sonra yazmadım aramadım ama aradı çok ağır konuştu bir daha arama yazma falan noldu gene bişey mi oldu dedim ama bişey demeden engelledi bir hafta geçince de ben de seni rezil edeceğim diye mesaj atmış megersem kadın beni heryerden stalkladigi için bakmış sosyal medyada açar açmaz da ayrıldınız ikinizin resmini koymuş gezdiginiz yerleri koymuş falan demiş o da o mesajı yazmış düşünün zeka seviyesini açıp bakmıyor ne koymuş diye onun sözüyle bana onları diyo ben de gir bak dedim ne koymusum ben hayatından gittim madem baştan beri o vardı bilsem asla olmazdım dedim ve senden o kadından korktuğumdan değil ailem arkadaşlarim velilerim idarecilerim takip ettiği için daha erken ve hoş olmaz diye koymadım ne haliniz varsa görün benden uzak durun falan diye uzun uzun yazdım ses yok ondan beri