telefon numaramı sil?

lanadelmilav

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
962
609
103
30
Merhabalar..

şuan işyerindeyim ve çok saçma bi durum oldu. bu zamana kadar başıma hiç böyle saçma bişey gelmemişti.
Muhasebe müdürünün yanına gittim bugün maaşlar yattı yol parasını elden almak için.
Telefon numaramı değiştirdiğimi söyledim personel dosyası için lazım mı dedim
yok lazım değil benim numaramı da sil kalmasın falan dedi ve bunu bir kaç kez tekrarladı
bende kayıtlı değil zaten dedim
ama baya bozuldum
neden böyle bişey söylemiş olabilir ?
aklıma bir sebep gelmedi..

Daha önce akşam müdür evdeyken yazışma, bir şey sorma falan oldu mu. Belki eşi rahatsız olmuştur bir şey sorduysanız hani neden soruyor falan diye. Hem zaten kayıtlı değilse, numaramı sil niye diyor ki? Hem bende kayıtlı değil numara diyorsunuz, hem de bir kere geç kalıcam diye mesaj atmıştım diyorsunuz hani numara kayıtlı değildi zaten sizde? demek ki rahatsız olduğu bir şey olmuş.

Daha önce akşam müdür evdeyken yazışma, bir şey sorma falan oldu mu. Belki eşi rahatsız olmuştur bir şey sorduysanız hani neden soruyor falan diye. Hem zaten kayıtlı değilse, numaramı sil niye diyor ki? sizde numarası olduğunu biliyor sanki daha önce görüşmeniz olmuşta bundan rahatsız olmuş gibi demiş çünkü.
en son geçen haftalarda kendisi işyerindeyken işe geç kalacağımı söyledim onun dışında hiçbir şekilde telefon yoluyla iletişim kurmadık.

Back
X