Telefon Onerisi? -yardim eder misiniz :)

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
merhaba kizlar
dert degil biliyorum, sadece size de danismak istedim yardima ihtiyacim oldugundan

yeni telefon almaya karar verdim cunku artik telefonum beni cildirticak
. Nokia N97 kullaniyorum ceken bilir cilesini.
kendi kendine kapanmalar, 32 Gb hafizaya ragmen hafiza dolu demeler, dokunmatigi zaten igrenc tam bir takoz yani.

yeni telefon istiyorum da butcemiz ancak 400-500 TL civarindaki telefonlara yetebiliyor.

sizce bu fiyata en iyi telefon nedir?
HTC chacha istiyordum bi ara ama artik sogudum ondan da vazgectim.

yani bi telefon alip iki gun sonra bozulsun beni ciledem cikarsin istemiyorum acikcasi.
:44:

lumia 520 ideal o zaman :) lumia kullanıyorum her modelini tavsiye ediyorum artık

Son düzenleme:
Telefon guzele benziyor da nokia almaktan korkuyorum artik
sen her hangi bir sorunuyla karsilastin mi dokunmatigi falan nasil :18:

teknolojik aletlerde şans işidir canım yani alıpta arıza ile karşılaşmak biraz şansa bakar
ben 3 sene nokia kullanmıstım sonra samsung ikisininde müşteri memnuniyeti çok güzeldi bir sorunla karşılaşmadım samsung telefonum bozuldu yenisini gönderdiler
yıllar sonra tekrar nokiaya döndüm pişman değilim :)
samsung s3 mini ile çok karşılaştırılıyor lumia samsungtaki canlı duvar kağıtları lumia da yoktu ama 2 hafta sonra wp markette olacak
dokunmatiği çok iyi dokunmadan algılama özelliği ve eldivenle algılama özelliği var tabi isteyen kapatıyo bu özellikleri
sonra nette ki performansı çok çok iyi kk yı bir tıkla 1 2 saniyede açabiliyorum
mix radyoda istemediğin kadar müzik var
kamerası 5 mp
watsapp filanda var instagram yoktu ama gelicek çok kısa zamanda
aslında ilk çıktığında eksikleri çoktu ama yavaş yavaş tamamlanıyor artık

senin bir telefondaki beklentin önemli
çok mu fotoğraf çekersin nette mi gezinirsin müzik kalitesi mi vs vs sırf zilyon tane özelliği var diye bir telefon alınmaz senin ondan beklentin önemli
merak ettiklerini cevaplarım mesajlaşma kısmıdır canlı kutucuklardır vs ekran alıntısı yapar gösteririm

Bende samsung galaxy ace var başka seçenek kalmazsa bunu al

Nokia lumia demiş yukarıda arkadaş kesinlikle bencede işletim sistemi windows8 ama alışırsın ayrıca lumianın dokunmatiği klasik nokianın dokunmatiği gibi değil, en dayanıklı telefon da nokiadır bence yere düşme v.s bakımından.

Onun dışında htc modellerine bakabilirsin tavsiye ederim.

tesekkurler oncellikle ayrintilar icin :)
ben internette cok takilirim ve cok muzik dinlerim fotograf da cekerim aslinda.
benim icin yavas olmamasi cok onemli bi de.
magazasi kendine ozel sanirim androidinki gibi?
appstore ve android markette olan seyler bunda da varmi merak ettim?
canli kutucuk ne ola ki?

samsung s3 mini kullanıyorum iki aydır.Çok memnunum fiyatları düştü diye biliyorum bi bak istersen
En son baktigimda bir ay once falan 700liraydi benim icin pahali biraz

Galaksu acei begenmemistim ama htcye bir bakayim belki begendigim bir sey cikar.

Son düzenleme:
evet kendi marketi var canlı kutucuklar ana ekrandaki kutucuklar oluyo :) eğer önem verdiklerin bunlarsa karşılayacağından ve verdiğin parayı hakedeceğinden emin olabilirsin. beni ilk önce tasarımı etkilemişti kullandıkça kendisi
çok mu övdüm ne ama samimiyim söylediklerimde gerçekten :)

Ben de bu topikten nasipleneyim :) hala karar vermedim ne alacagıma

Son düzenleme:

cok tesekkur ederim canim aklima yatti gibi biraz daha bakiyim en olmadi lumia alirim :)
keske iphonedaki gibi seker seker kaplari da olsaydi ne guzel olurdu

Ben de bu topikten nasipleneyim :) hala karar vermedim ne alacagıma

Nasiplen nasiplen
bu arada ne dugunu kiz evlenme teklifi mi etti yoksa
dikkat et de benim rus gibi geri almasin o teklifi hee
saka bi yana hayirli olsun oyle bisey varsa

nokia lumia 520 misss gibi.
gece flaşı yok fotoğraf için. ama gerek de yok aslında. flaşı olsa bile telefonlar gece güzel fotoğraf çekemiyorlar.

Merhaba.1 buçuk ay önce Galaxy Ace aldım.500 liraydı şimdilik bir sorunum yok bir çok sosyal paylaşım sitesine rahatça giriyorum.Arada kasmalar oluyor ama büyük bir sorun değil.Şarj sorunu var ne yazık ki.Aktif kullanan biri için 1 gün bile şarj tutmuyor batarya.
Flaş desteği var 5 MP kamera.Android destekli.3G ve wi fi var.çift kamera yok maalesef.
bir de Galaxy ace 2 var o da 600 küsür sanırım özellik bakımından daha iyi.benim bütçem yetmedi alamadım.

Bir de teklif mi bekleyecegim
Onunla evlenmek istiyor olmam bir lutuf onun için, şükretsin

galaxy s3 miniler çok hoşlar gerçekten ve fiyatları da uygun..

Belki senin dediğin fiyatın biraz üstü olabilir ama çok kullanışlılar bence ve beyazları da bayanlarda çok hoş duruyor... benim arkadaşlarımda var bayılıyorum.

Ben iphone kullanıyorum ama galaxylere özenmiyorum değil :) hem de yok yok herşeyi var yani onu bir düşün bence.

Son düzenleme:
Merhaba.Galaxy ace eski sanirim bir kac yil once cikmisti. Eski telefonlar icin cok guncelleme cikarmiyor samsung diye biliyorum o yuzden biraz soguk bakmistim ama aslinda o da olabilir.Cift kameraya ihtiyacim yok aslinda benim icin gereksiz.Dokunmatigi nasil?
Bir de teklif mi bekleyecegim Onunla evlenmek istiyor olmam bir lutuf onun için, şükretsin
Hahahayt Haklisin vallahi ne diyeyimMusluman olunca sukreder bol bol Evet benim de hosuma gidiyor ama bana biraz pahali

cok tesekkur ederim canim aklima yatti gibi biraz daha bakiyim en olmadi lumia alirim :)
keske iphonedaki gibi seker seker kaplari da olsaydi ne guzel olurdu

elbetteki var kapları :) bu ara da wp 8 de 36 ay boyunca güncelleme desteği var

sakın ama sakın blackberry alma! sana tek tavsiyem bu 8 ay zor katlandım şimdi samsung galaxy s3 üm ile aşk yaşıyorum

elbetteki var kapları :) bu ara da wp 8 de 36 ay boyunca güncelleme desteği var
Cok tesekkur ederim :))
bu arada lumianin su anki fiyati hakkinda bilgin var mi?

sakın ama sakın blackberry alma! sana tek tavsiyem bu 8 ay zor katlandım şimdi samsung galaxy s3 üm ile aşk yaşıyorum
Tamam aklimda bulunsun :)
ahh ahh param olaydi da ben de ask yasiyaydim keske

bir de kizlar galaxy ace 2 hakkinda bilgisi olan var mi? Fiyat guncelleme kalite falan?

Bade
çok gereksiz ama kafamı kurcalayan bir soru sorucam :)
S3 veya s4 mini düşünüyorum, bunlarda ses kayıt yokmus
Senin telefonunda var mı
ha dersen ki kaç kez kullandı ses kaydını, kullanmadım ama kafama takıldı
bu kadar basit bir özelligi neden koymamışlar ki telefona
koymayınca bi anda kıymete bindi bende
insanlık hali her an lazım olabilir yani..

Samsung'tan asla vazgeçme.sana tavsiyem samsung galaxy ace piyasa fiyatı 530tl satarkende çok rahat satarsınız android kamerası 5mp görüntüsü çok güzel parana göre en güzel telefon.ayrıca o kadar uygulama indiriyorum hafıza dolu demiyor.internetidışarıyada dağıtıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…