Telefon sapigi tarafindan rahatsiz ediliyorum :(

ayakkabiasktir

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
9
0
6
36
Yillar once bi forum sitesinden biriyle forumda msglasmistim. Bu yil benim tel.imi nerden bulduysa bana cinsel icerikli sms gonderiyo. Bir ara salaga yattim yemedi daha da sms gondermeye basladi. Bende sms lerine tepkisiz kalmaya karar verdim. Ark.lar aileme de hattimi degistirmk icin yalanda uretemiyom. Zaten bi erkekle forum sitesinde yazistigimi duyarlarsa kizarlar napmaliyim

Şikayet edeceğinizden de mi korkmuyor?
En iyisi de bu aslında..
En azından ailenizden birine söyleseniz..

Engelle. Yazamaz arayamaz. Yada kuzenin falan yok mu erkek ona söyle

savcılığa başvur diyeceğim ama ailen öğrenir. bir erkek tanıdığına aratp benim eşime nasl böyle mesaj atıyorsun diye bağırsın

engelle direk
ama ben olsam direk değiştirir bi bahane bulurdum hatta bulmana bile gerek yok rahatsız ediyo biri dersin tabi o zaman baba devreye girer o sıkıntılı

Genelde sapık arayınca herhangi bir erkek arkadaş,kuzen vb.telefona bakar tehdit ederdi, yani biz lisedeyken öyle yapıyorduk,daha da arayamıyorlardı

Kaç yaşındasınız?

Engelleyin yada samimi olduğunuz bir erkeğe arattırıp kocanız yada babanız gibi konuşturun

Kesinlikle tepki verme, bir noktadan sonra bıkacak. Ama tepki verirsen yandın

Bi forum sitesinden konusmayla telefon numarasi nasil bulunur? Mumkun degil bu..

Telefonunu degistirmekten baska sansin yok.

Müşteri hizmetlerini ara numaranı değiştirmek istediğini söyle sim kart değişmeden son 4 rakama kadar anında numaranı değiştiriyorlar. Numarani değiştirdikten sonra ailene gizli numaradan sapık arayıp duruyordu değiştirdim de. Yada annenin babanın telefonundan numaranı güncelle ezbere bilmiyorlarsa ruhları bile duymaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…