- 7 Nisan 2017
- 1.034
- 1.809
- 48
- 36
- Konu Sahibi Olakimefta
-
Uygulamada gorunuyor mu bilmiyordum hemen bakicam tesekkur ederim ama facede olmaz diye dusunup faceyi direk elemostim niyeyseKim arıyor uygulaması var,
ya da numarayı faceden arattır.
Zaten cok uzatmadan engelledim ama iste taktim yani eger bi tanidik falansa beni dalga gecilecek alay edilecek biri olarak gordugu icin konusmak istemiyirum ondan kim oldugunu ogrenmek istiyorumNeden bu kadar taktinizki şilin numarasını gitsin zaten tanıdığınız biri isletiyorsa sallamadiginizi görünce kendini ifşa edecektir tanimadik bi sapiksada bu kadar kucalamaya değmez bırakın ne halt derse etsin illa aramaya devam ederse savcılığa verirsiniz olur biter napcaniz kim olduğunu...
Sahiden sizinki komikmis :)Ne kadar abartmışsınız kimse kim. Boşverin gitsin. Aşırı takmışsınız.
Bizim başımıza böyle bir olay geldi, arayan kişi anneme "yenge beni tanımadın mı aşk olsun ya ben işte falan filan" demiş, annem de sesini kuzenime benzetmiş, demiş ki aaaaa X sen misin? O da evet benim falan işte çocuklar nasıl demiş, annem de kızlar dışarı çıktı demiş, ya kızların numarasını versene onları yemeğe davet edicem demiş ve annem de hepimizin numarasını vermiş. :) bizi arayıp sapıklık etmişti hayvan.
Yani bu da bi sapıklık yöntemi.
Ayy traji komikmis sizinkiNe kadar abartmışsınız kimse kim. Boşverin gitsin. Aşırı takmışsınız.
Bizim başımıza böyle bir olay geldi, arayan kişi anneme "yenge beni tanımadın mı aşk olsun ya ben işte falan filan" demiş, annem de sesini kuzenime benzetmiş, demiş ki aaaaa X sen misin? O da evet benim falan işte çocuklar nasıl demiş, annem de kızlar dışarı çıktı demiş, ya kızların numarasını versene onları yemeğe davet edicem demiş ve annem de hepimizin numarasını vermiş. :) bizi arayıp sapıklık etmişti hayvan.
Yani bu da bi sapıklık yöntemi.
Simdi cia indirdim baktim nasil kullanilacagini cozemeyince sildimCia programı var hem android hem iphonlarda, bu işe yarayan benzer programlarda var orada aratın numarayı.
Trucaller uygulamasini kullan canım tavsiye ederimTekrar merhaba hanimlar bor gunde iki konuyla geldim hatta digeri iftar saatine yakin olunca hazirliklardan cevap yazamadim zaten sorunda sonradan turedi
Ogleden sonra telefonum caldi yabanci numaraydi haber bekledigim bi is gorusmesi vardi heyecanla actim
X hanimla mi gorusuyorum evet benim dedim karsidaki sustu numaraniz ksyitli degil kiminle gorusuyirum dedim kapandi telefon ben aradim
Aramadanda watsaptan numarayi kaydettim tanimadigim birinin fotografi var
Ben x kiminle gorusuyorum dedim telefon kapandi dedi sonra beni tamidin mi dedi hayir acikcadi numaranixida kaydettim resminizde vardi ama taniyamadim dedim
Taniyamadin mi oyleyse onemli dehil deyip kapatti mesaj yazdim en azindan kim oldugunuzu soyleyemezmisiniz diye cok kirildim dedi vs vs konu uzadi
Ozetle adimi biliyor nereli oldugumu biliyor benimde kendisini tanidigima dair imali cumleler kullandi fakat ne soyledigi isimde birini taniyorum nede simasi tanidik (son zamanlarda asiri unutkaik var bazen tanimadiklarim olabiliyo o yuzden ozellikle sordum )
Numara mi nerden buldun dalga mi geciyorsun yaptigin terbiyesizlik dedim kesinlikle oyle bi maksadim yok numaranida hic unutmadim unutmuyucam falan yazmis
Zaten engelledim ama sanki bi tanidik dalga gecmek istemis gibi geldi
Bu kim bi sekilde ogrenmek istiyorum ve eger dalga gecen bi tanidiksa omru hayatimda tek bir kez yuzune bakip iki vift laf etmem
Bu arada mesajlari silecektim ama ya bi tanidik dalga geciyorsa ve benim konustuklarimi carpitip baskalarina alay etmek icin kullanirsa falan gibi bisey geldi acaba hic silmesem mi
Bi akrabam vardi ergen yaslarda bu tarz sacmaliklarda bulunurdu acaba o olabilir mi diye dusundumde siz ettigim kisi kiz ve ben bu arayan kisiyle konusunca sesi yabanci bir erkegin sesiydi
Acaba numaranin kime ait oldugunu ogrenebiliyormuyuz cunku gercdkten cok kotu sinirlerim bozuldu
Telefon numarasını girin yazan yere kime ait olduğunu öğrenmek istediğin numarayı yazacaksın ve arama simgesine basacaksın.Simdi cia indirdim baktim nasil kullanilacagini cozemeyince sildim
Baska bi arkadasa yolladim numarayi o baksin diye yokmus kayitli degilmisTelefon numarasını girin yazan yere kime ait olduğunu öğrenmek istediğin numarayı yazacaksın ve arama simgesine basacaksın.
Rica ederim.Baska bi arkadasa yolladim numarayi o baksin diye yokmus kayitli degilmis
Tesekkur ederim
Konu yorum veyahut mesajları yazarken hızli hizli yazdigim icin ve telefondan yazdigim icin harfler birbirine girebiliyorNe zaman bir yorumunuza ya da mesajınıza rastlasam hep aynı şey dikkatimi çekiyor, neden bu kadar çok harf yanlışı yapıyorsunuz? Konuyu göndermeden bir kez kontrol etseniz hem daha anlaşılır olur hem de dilimizi katletmemiş olursunuz...
Konu yorum veyahut mesajları yazarken hızli hizli yazdigim icin ve telefondan yazdigim icin harfler birbirine girebiliyor
Dili katletmek icin olmayan cumleler uyduruyor olmam lazim
Not:rahatsiz oluyorsaniz okumadan gecersiniz olur biter
Dahada rahatsiz oluyorsaniz gormezden gel diye bir secenek var benide yorumlarimida konularimida gormemenizi saglar
Her zaman telefondan yazıyorum ama yanlış basarsam silip düzeltiyorum. Özenli olmakla alakalı sanırım. "Ben yanlış yazmaya devam etmeyi seçiyorum" diyorsanız siz bilirsiniz, dediğim gibi tercih meselesi. Bu sitede kimseyi gözardı edecek kadar umursamıyorum açıkçası :)
Engelledim zaten ama insallah ogrenirim kim oldugunu o zamsn gosteticem o kisiyeBuyuk ihtimalle tanidik biridir yakinda cikar kim oldugu engelle gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?