bi tane sapık örneği verim
bi akşam eşime bir mesaj gelio : '' kamil enişte, ben X, Carrienin arkadaşı, telefon numarasını kaybettim, ona söyle beni bi çaldırsın''.
eşim bana gösterdi, alla alla, benim X diye bi tanıdığım yok ki dedim. neyse, boşver ver o zaman, yanlışlıkla gelmiştir
nasıl yanlışlıkla gelsin dedim, kamil diyor, carrie diyor
neyse aradım ben bunu açmıyor telefonu. baktım ki açmıyo ısrar etmedim.
ikinci günü mesajlar gelmeye başladı : görüşelim mi ben seni seviyorum falan diyor
ben cvp yazmadım, akşam eve gittim eşim bnm telefonumdan aradı açmadı, sonra mesaj çekti sen utanmıyormusun evli bayana mesaj çekmeye falan, adam cevap yazıyor : ya abi kusura bakma başka birisi bnm telefonla oynadı yanlışlıkla gönderdi özür dilerim falan.
ikinci günü yine msj geliyor bana : carrie ayıp ediyorsun niye kocana gösterdin, sapık resmen bana fırça atıyor

yine başlıyo
eşim yine arıyor açmıyor, sonra mesaj çekiyor ya abi bnm tlf bozuk ses gitmiyo ondan açmıyorum, yanlışlıkla gidiyor mesajlar fln. ikinci günü yine yazıyo bana neden böle yapıyosun carrie diye
sonra kayınım dediki bana ver ben sabit telefondan ariyim, belki açar, kendisi başka şehirde çünkü.
gece 12 de kayınım aramış ev telefonundan açmış keriz. saymış kayınım ona, yarında savcılığa gidecez demiş.
10 dakka sonra eşimin cebini arıyo birisi : ooo kanka naber fln diye. eşime sordum arayan kim diye, asker arkadaşım dedi. biraz konuştular sonra o keriz diyorki eşime, ya kanka bişi soracaktım ben 0xxxx nerenin kodu ya, sizin ilin kodu değil mi?
o anda eşim anlamış, meğerse sapık oymuş, kayınım farklı koddan arayınca kokmuş ama harbiden salak yani, bula bula bnm eşimemi soruyosun kodu

eşimde saymış saymış kapatmış suratına
sonra mesajlar geliyor ya kanka sen benden nasıl şüphelenirsin ayıp ediyon falan
yarım saat sonra sapık arıyor beni, sesli konuşuyor, tanışalım diyor, yanındanda bi ses geliyodu, şöyle de böyle de diye
ha asker arkadaşı seni nerden tanıyordu diceksiniz, eşim askerliğini izmirde yapmıştı, biz izmire tatile gittiğimizde onu ziyaret etmiştim, kankası o zaman görmüştü beni.