• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon sapığı

bir ara bana her gece 'benimle sexe ne dersin' diye mesaj geliyordu cevap yazmayınca arıyorlardı babama söyledim bi gece açtı verdi veriştirdi o günden sonra bi daha olmadı bu gibi şeyleri erkeklerden saklamamak lazım kesinlikle

bir ara bana her gece 'benimle sexe ne dersin' diye mesaj geliyordu cevap yazmayınca arıyorlardı babama söyledim bi gece açtı verdi veriştirdi o günden sonra bi daha olmadı bu gibi şeyleri erkeklerden saklamamak lazım kesinlikle

amannnn seninki fenaymış.ben nasılsınlardan sıkıldım öyle bi mesaj gelse napardım.çok korkarım ben uzamasından.

günaydın kızlar.dün akşam uyumuşum 11 gibi telefonuma gelen mesajdan uynadım telde taa mutfakta.gittim baktım nasılsın diye bi mesaj tanımıyorum numarayı.önemsemedim yattım.eşim sordu ne diye diyemedim vodafoneden gelmiş dedim.sabah kalktım yine nasılsın diye mesaj atmış.cevap vermedim.biraz önce yine yazmış işdeyim allahtan eşim yok.bende evli ve 2 çocuk annesiyim dedim yazdım aklıma başka çare gelmedi.cevap şu 'olsun ben olgum kadınlardan hoşlanırım! allah kahretsin nerden bulaştı bu manyak bana.napim kızlar eşime söyleyimmi bi akıl verin

Canım eşine söyle bir an önce sonra, ben tabi tereddütünü anlıyorum, benim eşim mesela çok hassastır böyle konularda. Böyle birşey başıma gelse, sanki benim bir suçum varmış gibi bana küser adam. Ama ben yine de söylerim eşime, sonra başım ağrımasın neme lazım :21:

İyide niye cevap atıyorsunuz ki?
Kaale almsaydınız bir süre sonra sıkılıp mesaj atmayı keserdi
Hem eşinizede söyleyebilirdiniz , abartırsa eğer eşinizin sesini duyunca bir daha aramaz

Hem bu tür bi sapık annemede dadanmıştı
Bayan sesi duydu ya adam ne mesajlar , durmadan aramalar filan
Mal karşısında kaç yaşında kadın var
En son babama verdik telefonu o açtı , erkek sesi duyunca bir daha arayıp sormadı..

amannnn seninki fenaymış.ben nasılsınlardan sıkıldım öyle bi mesaj gelse napardım.çok korkarım ben uzamasından.

bende çok korktum zaten ama saklamadım erkek arkadaşıma söyledim ama geceleri o yanımda olmadığı için babama söyledim.
Bi kaç gece sırf duymayım diye telefonun sesini kısıp yattım ama baktım devam ediyor söyledim daha devam etseydi şikayet edecektik

İyide niye cevap atıyorsunuz ki?
Kaale almsaydınız bir süre sonra sıkılıp mesaj atmayı keserdi
Hem eşinizede söyleyebilirdiniz , abartırsa eğer eşinizin sesini duyunca bir daha aramaz

Hem bu tür bi sapık annemede dadanmıştı
Bayan sesi duydu ya adam ne mesajlar , durmadan aramalar filan
Mal karşısında kaç yaşında kadın var
En son babama verdik telefonu o açtı , erkek sesi duyunca bir daha arayıp sormadı..

ne biliyim canım yaa öyle yazsam sanki bi daha yazmaz gibi geldi.ama öyle olmadı:(

Hattının müşteri temsilcisini ara net bilgi al engelleme nasıl yapılıyo sor hemen engelle başın çok ağrımasın...

cevap vermeyin. baktınız aramaya devam ediyor. o zaman eşinize söylersiniz.

cevap yazmadım.ama tedirginim allah kahretsin yaaaaa.eşim arayıncada ismimi felan söylerse eşimde nerden biliyo felan derse.nerden biliyo gerçekten yaaa kim bu böyle.

Canım hemen eşine söyle kızarsa da daha önce niye söylemedin diye yanlış atmıştır diye düşündüm ama ismimi bile biliyor anlamadım ben nasıl oluyor bu sen bir el at dersin. Eşin icabına bakar merak etme. Bir ara benim de başıma böyle birşey gelmişti hemen sözlüme verdim numarayı aramış tabi gerisini siz düşünün bir daha aramadı sapık :27:

Son düzenleme:
Ablacım böyleleri cevap falan vermedikçe daha çok dadanır. En iyisi ver eşine arasın konuşsun sonra bi daha cesaret edemez :31:

canım once numarann kıme ait oldugunu ogren bence.
sonrada eşine söyle. sabah msj geldı ama yanlıştır dıye uzamasını ıstemedım. daha da devam edıo msjlar ustelık adımı da yazmıs, de. numarayı ver. sen bı ara de.

Back
X