Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk mesaj geldiği zaman niçin yalan söyleme gereği duydunuz ki anlamadım.. Keşke en başta söyleseymişssiniz eşinize.
bir ara bana her gece 'benimle sexe ne dersin' diye mesaj geliyordu cevap yazmayınca arıyorlardı babama söyledim bi gece açtı verdi veriştirdi o günden sonra bi daha olmadı bu gibi şeyleri erkeklerden saklamamak lazım kesinlikle
günaydın kızlar.dün akşam uyumuşum 11 gibi telefonuma gelen mesajdan uynadım telde taa mutfakta.gittim baktım nasılsın diye bi mesaj tanımıyorum numarayı.önemsemedim yattım.eşim sordu ne diye diyemedim vodafoneden gelmiş dedim.sabah kalktım yine nasılsın diye mesaj atmış.cevap vermedim.biraz önce yine yazmış işdeyim allahtan eşim yok.bende evli ve 2 çocuk annesiyim dedim yazdım aklıma başka çare gelmedi.cevap şu 'olsun ben olgum kadınlardan hoşlanırım! allah kahretsin nerden bulaştı bu manyak bana.napim kızlar eşime söyleyimmi bi akıl verin
amannnn seninki fenaymış.ben nasılsınlardan sıkıldım öyle bi mesaj gelse napardım.çok korkarım ben uzamasından.
İyide niye cevap atıyorsunuz ki?
Kaale almsaydınız bir süre sonra sıkılıp mesaj atmayı keserdi
Hem eşinizede söyleyebilirdiniz , abartırsa eğer eşinizin sesini duyunca bir daha aramaz
Hem bu tür bi sapık annemede dadanmıştı
Bayan sesi duydu ya adam ne mesajlar , durmadan aramalar filan
Mal karşısında kaç yaşında kadın var
En son babama verdik telefonu o açtı , erkek sesi duyunca bir daha arayıp sormadı..
ya kızlar yaaa bu yine mesaj attı bana.beni korkutan ismimide biliyo.günaydın sezgim diye mesaj atmış.(((
ya kızlar yaaa bu yine mesaj attı bana.beni korkutan ismimide biliyo.günaydın sezgim diye mesaj atmış.(((
cevap yazmadım.ama tedirginim allah kahretsin yaaaaa.eşim arayıncada ismimi felan söylerse eşimde nerden biliyo felan derse.nerden biliyo gerçekten yaaa kim bu böyle.