telefon sapığı

mavimser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
266
22
68
Diğer
arkadaşlar biri beni özel numaradan arayıp hiç konuşmuyor alo diyorum defalarca sadece sesimi dinliyor rahatsız oluyorum kaçhaftadır arıyor .bugünde aradı açtım hiç cevap vermedim ona rağmen uzunca bir süre bekledi öle sonunda ben kapattım telefonu.

asıl garip olanda ben hattımı özel numaralara kapattım bu nasılda oluyor beni özelden araya biliyor.arkadaşlarıma kendimi arattırdım özelden onlar arayamadılar ama bu sapık nasıl araya bılıyor.bu işin aslını bılen varmı ? ve ne yapmalıyım?

arkadaşlar biri beni özel numaradan arayıp hiç konuşmuyor alo diyorum defalarca sadece sesimi dinliyor rahatsız oluyorum kaçhaftadır arıyor .bugünde aradı açtım hiç cevap vermedim ona rağmen uzunca bir süre bekledi öle sonunda ben kapattım telefonu.

asıl garip olanda ben hattımı özel numaralara kapattım bu nasılda oluyor beni özelden araya biliyor.arkadaşlarıma kendimi arattırdım özelden onlar arayamadılar ama bu sapık nasıl araya bılıyor.bu işin aslını bılen varmı ? ve ne yapmalıyım?

telefonun samsungmu?
samsungsa cevabını veriyorum

Menü / Ayarlar / Arama / Sahte arama / Sahte sesli arama

bunu kapatırsan olmuyo öyle:Dseni kimse aramıyo yani sen kendi kendini arıyorsun normalde,sahte aramayla.

tanımadıgın ve gızlı noları acma sende o zaman madem böyle bir sapık var

telefonun samsungmu?
samsungsa cevabını veriyorum

Menü / Ayarlar / Arama / Sahte arama / Sahte sesli arama

bunu kapatırsan olmuyo öyle:Dseni kimse aramıyo yani sen kendi kendini arıyorsun normalde,sahte aramayla.

evet samsung ama şimdi baktım sahte seslı aramaya kapalı.

tanımadıgın ve gızlı noları acma sende o zaman madem böyle bir sapık var

açmamakla olmuyor öyle sabahın köründe arıyor.benim merak ettiğim benim hattım özel numaraya aramaya kapalı hiç kimse arayamıyorda bu nasıl araya biliyor bunun cevabını merak ediyorum ve,bu durumdan nasıl kurtula bilirim

canım samsunglarda oluyo öyle.peki açmazsan 1 cevapsız çağrı yazıyomu yazmıyomu?takma kafaya,iki ihtimal var ya samsungdan ya da bulgaristan dan dolandırıcı vs şeyi var ya onlar olabilir.

sadece bilinmeyen numara yazıyor.açmadımmı

samsung sahte sesli aramadır, diğer arkadaşlar da yazmş gerçi ama bende yazmak istedim, eşimle kafayı yemiştik bi ara kim bu sapık diye, Meğer cep telefonun kendi özelliğiymiş

samsung sahte sesli aramadır, diğer arkadaşlar da yazmş gerçi ama bende yazmak istedim, eşimle kafayı yemiştik bi ara kim bu sapık diye, Meğer cep telefonun kendi özelliğiymiş

eger böyle bişeyse nasıl kurtulucam ben bundan. ıkı yıldır kullanıyorum böyle bısey yoktu bu telde

canım samsunglarda oluyo öyle.peki açmazsan 1 cevapsız çağrı yazıyomu yazmıyomu?takma kafaya,iki ihtimal var ya samsungdan ya da bulgaristan dan dolandırıcı vs şeyi var ya onlar olabilir.
hahahahaha benim bi arkadasimin da basina geldi..

kiz telefon sapigindan yakiniyodu sapigin biri dadandi arayip arayip oksuruyo gerizekali falan diye ben de alakasiz bi sekilde aa senin bu telefonda sahte arama vardi dimi dedim (sapik oldugu aklima bile gelmedi) kiz da hee evet var bak boyle yapiyosun dedi ve sahte aramayi calistirdi ve acip dinlerken koca bi aydinlanma yasadi

hala anlatip anlatip gulerizz

açmamakla olmuyor öyle sabahın köründe arıyor.benim merak ettiğim benim hattım özel numaraya aramaya kapalı hiç kimse arayamıyorda bu nasıl araya biliyor bunun cevabını merak ediyorum ve,bu durumdan nasıl kurtula bilirim

yani belliki bayan oldugunu görünce dadanmıstır...ben telefondan dolayı olan özellik oldugunu sanmıyorum sahte araba bende aktıflsıyorum sevmedıgım ınsanlar geldıgı zaman ama o işlemi yaparken numara ve isim kaydedıyorsun ayrıca durup dururken calmıyor senın bir tusa basıp aktıflestırmen gerek

lütfen bi yolunu bilen varsa yazsın internete pek giremiyorum.şüphelendiğim biri var sınıfımdan fakat bunu kanıtlamam lazım numarayı öğrenip.bu ınsanların nasıl aklı böyle şeylere çalışıyor anlamıyorum buluyolar yolunu genede özelden araya biliyorlar ya.olmadı hattı ıptal ettiricem başka yolu yok.

Telefonun modeli ne?
Yandaki tuşlardan birine bi 10 sn. falan basılı tutunca etkinleşiyor.
Mesela siz uyurken falan aradığı oldu mu, eğer öyleyse gerçekten arıyordur ama elinizdeyken arıyorsa sahte aramadır.Gizli numaraya kapalıysa imkanı yok aramasının yani

Son düzenleme:
Telefonun modeli ne?
Yandaki tuşlardan birine bi 10 sn. falan basılı tutunca etkinleşiyor.
Mesela siz uyurken falan aradığı oldu mu, eğer öyleyse gerçekten arıyordur ama elinizdeyken arıyorsa sahte aramadır.Gizli numaraya kapalıysa imkanı yok aramasının yani

samsung 5253. sabah 9da 10da arıyor uyuyo oluyorum tabıkı o saatte ve geçen hafta perşembe aradı ve bugün aradı.ara verip değişik günlerde arıyor.1hafta aramadığı oluyor

Back
X