telefon sapığı

arkadaşım bi avea bayısıne sormuş ancak yurt dışından araya bilirler demiş ee beni kımse yurt dısından aramaz ki tanıdıgım yok bişey yok.ben tahmın edıyorum bızım sınıftan bırı ama bunu nasıl yapabiliyor yolunu nasıl bulmuş.bi öğreneyım rezıl edeceğim onu

Skype üzerinden yapılan aramalar telefonunuzda "özel numara" olarak görünür. Arama GSM operatörü üzerinden yapılmadığı için de, özel numarayı engelleme fonksiyonu devre dışı kalır.

Şüphelendiğiniz biriyse savcılığa şikayet edin, aradığında da bunu kendisine söyleyin. Muhtemelen sürdürmeye cesaret edemez.

Bu kadar rahatsız oluyorsanız açmayın siz de o aradığında, açtıkça ona istediğini vermiş oluyorsunuz.

En kötü ihtimalle hattınızı değiştirin.

Santrale bağlı şirketlerden mi neydi bende tam bilmiyorum arandığında da numara görünmezmiş. Bizde de oluyordu, araştırmıştım bu mevzuyu bi ara. Yurt dışından arandığında böyle birşeyin mümkün olduğunu bilmiyordum ayrıca öğrendiğim iyi oldu.

Telefonun sağ tarafındaki tuşa uzun süre bastığında geliyor sahte arama. Büyük ihtimal cebinde veya koyduğun yerde tuş baskıda kalıyor.. Yani özele kapattıysan kimse seni arayamıyorsa arayamaz zaten. Sizi arayıpta duymadığınız gibi ekranda cevapsız arama yazmıyorsa sahte aramadır.
Ayrıca scapeden de aranıyor. Özel olarak. Bunun için hattınızın özeli kabul edip, etmemesi önemli değil.

arayınca alo dedin cevap vermediyse telefonu oraya açık bir şekilde bırak ta ki o kapatsın sen dinleme de cevap da verme. bu sapıktan kurtulmanın tek yolu. denedim de ondan biliyorum

canım aynı şey erkek arkadaşımın da başına geldi.. Sonra hattını değiştirdi..
ama 2 ay önce banka hesabı soyuldu, onunla bir bağlantısı var mı bilmiyoruz ama olabilir diye düşünüyoruz..
telefon da sesini kaydedip, telefon bankacılığı için kullanabiliyorlar, çok dikkatli ol acil bir çözüm bul, açma ve eğer açarsan da kesinlikle konuşma...

özel numaraysa yurtdışı olabilir... Benimde özele kapalı telefon ama gizliden arıyorlardı sonradan araştırdım yurtdışından aranabiliyormuş.

Son düzenleme:
Operatörü ara gizli numaraya kapat hattını.Ondan sonra seni gizli numarayla arayamaz zaten, sende bi güzel onu numaranı gizleyerek ara, o çeksin biraz.

ay aklıma kendim geldim okurken
Bana da bi ara böyle bi sapık dadanmıştı,bi ay boyunca deli etti beni..az daha hattımı kapatacaktım ki samsungun sahte araması olduğunu farkettim :)

Nedense senin durumun da öyleymiş gibi geliyor..tamam kapalı diyo ama bak ne yap emin olmak için;Sahte arama açığa bas ve senden ses kaydı istiyecek-sahte arama sesi-ne bastığında.Onu doldur,yani anlamsız kelimeler falan söyle ya da TVden ses kaydı yap...bi sonraki aramada eğer senin doldurduğun ses kaydı seninle konuşursa sorun tamamen çözülmüş olur.inşallah da öyle bişeydir...
Bu arada otomatik aramanın aradan belli zaman geçmesiyle bi alakası yok,telefonun cebindeyse bile o tuşa uzunca basıldığında çalar..

dün burdan okudum denedim kendi sesimi kaydetmistim kendi kendimi aradim ay cok eglenceliydi :27::27:bence sende ses kisma tusu var ya ona uzun basinca aktiflesiyor oyle bisey olmus olabilir :26:

Son düzenleme:
Back
X