Telefon sapm Savcla verdim

anobis

deli kıs :)
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
789
166
323
40
arkadaşlar günlerdir bir sapık beni arıyo ve tehdit, hakaret, taciz vs gibi şeylerle beni sinir ediyo artı korkutuyo mafoldumben

herşey beş gün önce başladı.. telefonum çaldı açmadım ardından mesajlar gelmeye başladı..

seni tanıyorum.. seni yakalıcam seni s... cem gibi şeyler

ona beni rahat bırakmasını adliyede çalıştığımı söyledim

bana yanıt olarak. hapiste çok yattığını, umrunda bile olmadığını, beni öldüre bileceğini kaçırabileceğini yazdı mafoldumbenmafoldumben

tüm haftam mahvoldu mafoldumben

en sonunda savcıya gittim

tehdit hakaret ve ruh sağlığımı bozmaktan soruşturma açtırdım.. şimdi sapığın kim olduğu aranıyo..

keşke benim çalıştığım mahkemeye düşsede görse gününü lmaz:

ama malesefki telefon sapıklığı basit suçlara giriyo.. yani adam beni yakalamadıkça az ceza alcak :1no2:

Türkiye'dede bu moda var.Ben burada hic böyle seylerle karsilasmadim.

Cok iyi yapmissin.Bu sapiklar herkese herseyi yapabileceklerini zannediyorlar.

ınanmıyorum ya ne psıkopat ınsanlar var
ama bana kalırsa tanıdıkta olabılır cnm şüphelendıgın kımse yok mu

canim benzeri birsey basima geldi malesef..
ben savciliga vermedim.. ama telefonumu kullanamiyordum.. actigim anda ariyordu beni..
haakretlet kufurler.. bi de henuz 16 yasindaydim.. abimin arkadaslari yapms malessef.. sonradan ortaya cikti..
cok rahatsiz edici birsey.. insan kendini kirli hissediyor..
gecmis olsun..

hayatım benim kimseye zararım olmaz..

ama adliyede ağır cezada çalışıyorum hergün pislik herifler karşımda dikiliyo..

bilmiyorum onlardan biri olabilir belki..

teşekkürler cnm

insanlar bir gizlin varmış gibi bakıyo bide uyuz oluyorum :umursamaz:

ama bu sapıklara son verdirmek lazım nekadar şikayet okadar az sapık...

belki benden sonra başkalarınada yapar ama dersini alırsa yapamaz duyanlarda birdaha yapmaya kalkışamaz

ınsanları rahatsız etmekten ne zevk alırlar ..boylerıne en agır cezayı vermelıler

Çok iyi yapmışsın korkup geri çekilseydin daha da üzerine gelirdi.Adliye personeli olman da iyiymiş canım en azından daha bilinçlice hareket etmişsin.Cezasını bulsun pis herif

tabi yaa sadece rahatsız ediyor dermiyim tehditte dedim beş yıla kadar yargılanır artık :lepi:

buaralar beni de facebooktan ve mail adreslerimden taciz ediyorlar.

takmamak elde degil. o cumleler o kufurler insanin kanini donduruyor. isi hukuki boyuta tasimakla cok iyi etmissiniz. blof yaptinigizi dusunmustur. yarin obur gun foyasi meydana cikinca napcak bakalim...

Allah kolaylık versin çantanda sprey falan taşı insanın başına ne gelir belli olmaz.birde mesela yakın birini belli saatlerde ara.aramadığında polise haber versin. aklıma önce bunlar geldi kişisel tedbir olarak

şikayet edebilirsin hayatım anında savcılarımız el koyuyolar

eşimde adliyeci birlikte gidip geliyoduk aslında. bir haftadır sınava hazırlanıyo ve sapık bir haftadır başımda bilirek yapıyo belliki

şikayet edebilirsin hayatım anında savcılarımız el koyuyolar

canim ben trde degilim suanda. aklimdan gecmedi degil. ama burda ne yapabilirim hic bilmiyorum. kendimce IP adresini bulmaya calistim ama ne kadar dogru bilmiorum. ulke olarak genel birsey cikiyor.kaldi ki benim IP adresimde yanlis gorunuyor. yani elimden birsey gelmiyor suanda. bugun hicbirsey yollamadi terbiyesiz. ustelik sadece beni degil erkek arkadasimi da taciz ediyor. mazallah bana guvenmese ayrilabilirdik. ne iftiralar, ne sozlermafoldumben Allah hayirli insanlarla muahttap etsin herkesi:Saruboceq:

havlayan köpek ısırmaz diye bi atasözümüz var canm biliyosun.. bana da çok dadandı böyle sapıklar,ne sözler ne telefonlar ne tehditler aldım.. bu sapıklık bi hastalık olmuş artık. seni taciz edip huzurunu kaçırmaktan zevk alıyo karşındaki..sen yine kolla kendini,yalnız gezmemeye bak.. inş. bulunur pislik herif

arkadaşlar bende katılıyorum size şikayet etmek gerekiyo. biz genelde korkup içimize atıyoruz böle şeyleri ama ülkemizde herşeyin bu kadar saçma sapan bir hale gelmesinin nedeni şikayet etme hakkımızı kullanmıyor oluşumuz. polis niye var mahkemeler niye var ceza evleri niye var değil mi? iyi niyet göstermemek lazım bu kesinlikle insan haklarına saldırıdan başka birşey değil hakkımızı hukuksal yollara başvurarak almk gerek. yoksa bebeğe bile tecavüz etme sapıklığı ve iğrençliğini gösteren insana benzer mahlukatlar da yaşıyo bu toplumda.. bi gözdağı bile çok şeyi değiştirebilir.

dünyada kadın olmak çok zor.. hele t.c de kadın olmak dahada zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…