• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon Sesinden korkmak ... sizce bu normalmi ??

telefonla istemediğin bi haber mi aldın?
ya da konuşmak istemediğin biri mi arıyor?
hayir öyle birsey yok .. telefonun caldigindan degilde sesinden korkuyorum .arasdirdim sadece telefon u calan ilgili kisi yüznden oluor diye yazio ama yok ögle birsey telefonun caldigindan degil caldigi ses beni ürkütüyoo ..

Ben su 2-3 ay fark ettim de nezaman Telfeonun titregisini duysam yada kendine ait olan calma sesini duysam birden korkmaya baslayip ..agressiflesiyorum ?? Bu normalmi ?? Benim telimin sesine müzik kodum yoksa cok korkarim . Bide bikeresinde laptopda kullaklila film izliodum filmde adamin telefonu calmaya baslada adam acmadi o an kalbim hizli hizli atmaya basladi birden tirstim ve tuhaf bir sekilde "bagirmaya basladim sinirlenip" ..telefon sesi niye insani agresiflesdirir ki ??sadece ben mi böyleyim ?? özel bi neden de yok korkmam icin hep yokdu dedigim gibi 2.3 ay da basladi ?? doktora görüniyim en iyisi ..cünkü cidilesiyo mesela evdekilerin telefonlarina müzik koydudurdum o kadar nefret edip korkuyoerum ..... tuhaf ???o_Oo_Oo_O
telefonla ilgili bir travma yaşadıysan kötü haber kötü olaylar yaşandıysa ondandır.

bazen bana da olur o tedirginlik

bende de var tel çaldıgında kapı çaldıgında aniden korkuyorm ama benm sevdiklerimi kaybetme korkum var kaygıbozuklugu kötü haber gelecekmiş gibi oluyorm birde sevmediğim insanlar kapımı çalacak diyede korkuyorum

telefon sesinden değilde gece çalan telefondan aşırı korkarım.
sonuçta gecenin 4"de,beşinde hal hatrımızı sormaya aramıyorlar.kötü birşey olmuş ki arıyorlar.o yüzden hep korkarım gece çalan tel sesinden.kalbim hızla çarpmaya başlar.hatta kalp krizi bile geçirebilirim o anda.

Back
X