- Konu Sahibi kararsizkararli
Eşim işi dolayısıyla seyahat etmek zorunda, 15 günlük seyahate çıktı. Yaklaşık 1 hafta önce de seyahati başladı. Farklı farklı şehirlerde yoğun çalışıyor. Sabahları telefonlar arayıp, günaydın der; sonra öğlen molasından birkaç saat sonra arar bir de uyumadan önce...Ben aradığımda meşgule atar veya cevap verip çok yoğunum der, çevreden de hep sesler gelir-yani çalışma sesleri-
Bu konuda tartışıyoruz, ben daha sık aramasını istiyorum, zaten ayrıyız en azından daha sık görüşebiliriz. 3 aylık evliyiz ve ben onunla konuşmak istiyorum, kendisi de vakti olmadığını söylüyor. Diyorum ki, hiç mi vaktin yok; dur durak bilmeden mi çalışıyorsun
Sen benim karımsın, artık bunları seninle tartışmak istemiyorum, işimi etkiliyorsun diyor. Bu arada daha önceleri yani flört döneminde öyle değildi, tek başına asansöre binse 20 sn. bile olsa arardı. Bu konuda ciddi ciddi tartışıyoruz ve tartışmalar farklı noktalara gidiyor. Siz olsanız nasıl tepki verirsiniz? Bu seyahatler hep sürecek ve konuşarak beni daha fazla aramasını sağlayamıyorum. O aramadığında da merak ediyorum.
Bu konuda tartışıyoruz, ben daha sık aramasını istiyorum, zaten ayrıyız en azından daha sık görüşebiliriz. 3 aylık evliyiz ve ben onunla konuşmak istiyorum, kendisi de vakti olmadığını söylüyor. Diyorum ki, hiç mi vaktin yok; dur durak bilmeden mi çalışıyorsun