• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon temizliğinde çıkan pislikler

iyi_biri_06

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2023
578
554
33
Merhaba sevgili kadınlar umarım iyisinizdir
Kısa kesmeye çalışacağım. Geçen hafta eşimle telefonlarımızda olan dosyaları benim pcye attık telefonlarımızı temizlemek için ancak benim eşim teknoloji özürlüsü.

Daha önce bir kızla aralarında bir şey yaşanmış kadının bir oğlu var. Kadın beni birkaç yerde denk gelince gözleriyle çok rahatsız etmişti ancak zaten çok denk gelmediğimiz için umursamadım. Eşim sevgili olmadık ben istemedim falan demişti kayınvalide de devamlı ilk evlendigimiz zaman o kadından hayiflanarak bahsediyordu. "İşte beni çok seviyordu oğlumdan çok hoşlanıyordu ama oğlum istemedi diyerek."

İşte bu telefon temizliğini sırasında eşimin normalde sildiği ancak dosyalarda kalan fotoğraflarini gördüm. Biliyorum kafası basmıyor teknolojiye ama fotoğraflar biraz rahatsız ediciydi kadın kendisinin uygun olmayan fotoğraflarını da atmış normal işte oğluyla olan fotoğraflarını da. Yani bir sürü fotoğraf. Ama yıllar öncesinin.

Biraz önce fotoğrafları sileceğim dedi ben de yanına gittim göstermek için ancak bizim daha yeni konuştuğumuz tarihte de bir fotoğrafi var. Bu benim hiç hoşuma gitmedi doğal olarak.

Siz olsaydınız ne yapardınız? Daha kotu şeyler de gördüm dile getirmek bile istemiyorum. Ağlamak istiyorum gerçekten

Bir şey yapmazdım. Zaten bildiğiniz biriymiş az çok da tahmin etmişsinizdir arada yaşananları.
Yani bazen galeriyi karıştırırken karşıma bazı fotoğraflar çıkıyor şaşıp kalıyorum bu nereden çıktı, ben bunu silmedim mi diye.
Unutulan bir şey olduğunu düşünüyorsunuz zaten, üstünde durup huzurunuzu bozmayın

A a deli mi bu kadin? Niye cocuguyla olan fotosunu evli barkli adamlara gonderiyor?

Ben olsam gidip yüzlemezdim kavga çıkarmazdım. Çok zor, ama tutardım kendimi. Ama o fotoları da saklamayi unutmazdim. Günün günü var. Özür dilerim, ama oyle... Bu konularda çok masum olamıyorum

Yeni foto da varmis. Bence biraz kurcalasa altindan baska seyler cikacak gibi.

İlk zamanlar olmuş olabilir sonra kestiyse bence çok kurcalamaya gerek yok. Sonuçta ilişkisi boyunca şüphe edeceği bir şey olmadıysa hiç yokmuş gibi davranılabilir.
Ben olsam konuyu kapatırdım. İlişkimi böyle konularla zedelemem.

Merhaba sevgili kadınlar umarım iyisinizdir
Kısa kesmeye çalışacağım. Geçen hafta eşimle telefonlarımızda olan dosyaları benim pcye attık telefonlarımızı temizlemek için ancak benim eşim teknoloji özürlüsü.

Daha önce bir kızla aralarında bir şey yaşanmış kadının bir oğlu var. Kadın beni birkaç yerde denk gelince gözleriyle çok rahatsız etmişti ancak zaten çok denk gelmediğimiz için umursamadım. Eşim sevgili olmadık ben istemedim falan demişti kayınvalide de devamlı ilk evlendigimiz zaman o kadından hayiflanarak bahsediyordu. "İşte beni çok seviyordu oğlumdan çok hoşlanıyordu ama oğlum istemedi diyerek."

İşte bu telefon temizliğini sırasında eşimin normalde sildiği ancak dosyalarda kalan fotoğraflarini gördüm. Biliyorum kafası basmıyor teknolojiye ama fotoğraflar biraz rahatsız ediciydi kadın kendisinin uygun olmayan fotoğraflarını da atmış normal işte oğluyla olan fotoğraflarını da. Yani bir sürü fotoğraf. Ama yıllar öncesinin.

Biraz önce fotoğrafları sileceğim dedi ben de yanına gittim göstermek için ancak bizim daha yeni konuştuğumuz tarihte de bir fotoğrafi var. Bu benim hiç hoşuma gitmedi doğal olarak.

Siz olsaydınız ne yapardınız? Daha kotu şeyler de gördüm dile getirmek bile istemiyorum. Ağlamak istiyorum gerçekten
Aman boşver takılma bile hiç

Kadının çocuğu olduğunu belirtmenizdeki amaç ne üstelik kaç yerde oğlu var diye belirtmişsiniz yani amaç tam olarak nedir çocuğu olduğu için ilişki yapamaz mı üstelik yıllar önce bekar iki insan nedir yani bu çocuğu var diye ikinci sınıf insan muamelesi

Kadının çocuğu olduğunu belirtmenizdeki amaç ne üstelik kaç yerde oğlu var diye belirtmişsiniz yani amaç tam olarak nedir çocuğu olduğu için ilişki yapamaz mı üstelik yıllar önce bekar iki insan nedir yani bu çocuğu var diye ikinci sınıf insan muamelesi
İkinci sınıf değil özür dilerim yani eşim bana sevgili değildik demişti ama normal oğluyla da fotoğrafları var yani bildigimiz bir iliski demek istedim. Yoksa ben de her an boşanabilirim ve ikizlerim var ikinci sınıf insan muamelesi yapacak son insanim

Ben takarım benden öncesi beni ilgilendirmez ama o fotolar neden tutuluyor???Silmek cok mu zor?Ayrıca yeni foto ne alaka?Nasıl bi iletisimleri var?

Eskiler canımı sıkar ama yüzüne vurmazdım. Ama yeni fotoğraf da demişsiniz. Sizin ilişkinizden sonraysa o çok büyük sıkıntı. Ne münasebet fotoğraf göndermek vs?

Ben takarım benden öncesi beni ilgilendirmez ama o fotolar neden tutuluyor???Silmek cok mu zor?Ayrıca yeni foto ne alaka?Nasıl bi iletisimleri var?
Bilerek tutmuyor galeriden siliyor ancak dosyalarda bilirsiniz durur ben pcye atınca onlar da geldi teknoloji özürlü biliyorum ama görmek beni mahvetti

Back
X