Telefon veya Skype Üzerinden Bakan Falcılar

Hangileri daha iyi?

• Melekler Kahvesi Eren

OY: 3 37,5%
  • Melekler Kahvesi Melisa

OY: 1 12,5%
  • Melekler Kahvesi Kadir

• Rita

• Nil

• Burak

• Duygu (.Cafe Dios)

• Duygu

OY: 0 0,0%
  • Edi

• Mert Reiki Fal alem

• Seyhan

• Deniz

• Aleyna

• Aylin Bir yolun var

• Fama Bir yolun var

• Bir yolun var şule

• bir yolun var melek

• Ankete Katılan
    8
Bende anlarım faldan, kahve, tarot, melek kartları, el falı, su falı.
6. Hissimde çok kuvvetlidir ama ben garanti olsun diye sizlere su falı bakıyorum hemenHoppa

ozdeerman ozdeerman ruzgareminee ruzgareminee esenguller esenguller denizdenizzss denizdenizzss reklam için gelmişsiniz diyor fal, daha önce de A ayseyanardoner D denizmisirli üyelikleri almışsınız reklamdan banlanmışsınız.
Ben demiyorum fal diyor, benim fallar hemen çıkar, 1 dakika içinde banlanacağınızı görüyorum, vay beee ne kadar marifetli bir falcıyım, herşeyi biliyorum:KK70:

Amanın.. Bende şapşik gibi inanmışım bunları :KK57: amaçları burdaki insanlarıda inandırıp müşterimi toplamakmış :KK64:bu da son olsun daha kimseye inanmicam :KK67:

Deniz adı telefondan bakıyor bana 9 fal baktırdım hepsini yaşadım. Çok sık baktırıyorum tabi ben. Bana ilişkimin biteceğini söyledi ve sen bitirceksin dedi mümkün değil dedim dediği zamanda bitirdim. U harfli biri eskiden bir cocuk sana geri dönecek dedi hakikaten dediği tarihte geri döndü ve gerçekten imkan vermediğim biriydi dönmesine çok byük kavge etmiştik. 2 sene çalıştığım yerden başka bir teklif bekliyordum ora olmayacak dedi ve imkansız başlayacam öbür ay dedim dediği gibi o işim olmadı şuanda hala da baktırıyorum. Diğer falcıların yaptığı gibi 3 soru hakkın var gibi şeylerde söylemiyor istediğiniz kadar sorabiliyorsunuz ve çok uzun bakıyor. Tabi herkesin enerjisi uymayabilir yine de baktırmak isterseniz bana özelden ulaşabilirsiniz numarasını paylaşırım.

Back
X