Bir de serviste cihazlar olmaz. Yoğun bakımda her tarafında bir şey bağlı. Sadece serum değil. Oksijen maskesi, tansiyon cihazı, oksimetre (adını yanlış biliyor olabilirim) Yani işte sağında solunda cihazlar var ve monitör açık.
Yatak, masa, dolap vs. Var ise orası servistir ve telefon yasak değil. Bir de yoğun bakımda perdeler var hastaların arasında. Yani 2. Yatağı o perde açılmadıkça göremezsiniz
O gün dedi ki ablam yanımda telefonu gelirken getirmesini söyledim en azından seni haberdar etmek için ama giderken götürecek doktorlar izin vermiyor birdaha telefona bakamam dedi.
Bir de serviste cihazlar olmaz. Yoğun bakımda her tarafında bir şey bağlı. Sadece serum değil. Oksijen maskesi, tansiyon cihazı, oksimetre (adını yanlış biliyor olabilirim) Yani işte sağında solunda cihazlar var ve monitör açık.
Yatak, masa, dolap vs. Var ise orası servistir ve telefon yasak değil
O gün dedi ki ablam yanımda telefonu gelirken getirmesini söyledim en azından seni haberdar etmek için ama giderken götürecek doktorlar izin vermiyor birdaha telefona bakamam dedi.
Saat 12 idi sanırım ziyaret saatinde telefonla goruşebiliyorsunuz. Yakının getiriyor ama serviste yok öyle bir şey. Siz sorun hangi serviste yatıyorsun? Diye. Zaten servis değil, Yoğun bakım derse bu doğru evet. Ama serviste ise yalan söylüyor.
Bi kere canım hiç çalışmak istememişti Allah affetsin. Eski bi serum fotim vardı ama tarih görünüyordu, tarihi şopladım şefime attım ben hastanedeyim diye. Yani her fotoğrafa çok güvenmeyin