• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonda Fal Bakanlar

Bana yalan soylemis ama.benim suçum yok ki ilk defa fal baktırdim kadın herşeyi söyledi

ya gulseren'i ilk ben denemiştim eğer reklamcıları varsa falan güvenimi kaybederim ben ya. gerçi bir gün içinde asık olmam lazım fala göre tabi sarkmalar olur da en ufak belirti yok su an aşk icin

kızlar daha gülseren no isteyen olursa vermeyelim de alet olmayalım. birkac üye arkadasa da bana da fena bakmadı ama sevmiyorum ben reklam islerini.

ya gulseren'i ilk ben denemiştim eğer reklamcıları varsa falan güvenimi kaybederim ben ya. gerçi bir gün içinde asık olmam lazım fala göre tabi sarkmalar olur da en ufak belirti yok su an aşk icin
Yok canım reklam yapmıyorum bende burdan birinden aldım numarası gayet iyi

Çok ayıp ama hanımlar lütfen allah yukarıda görüyor yerse fallan hiç yakışmıyor ben sadece fikrimi paylaştım diğer yorumlara da baktım hepsi gayet memnun bidaha da fal konusundan bişey yazmiyacam ben buldum kafama uygun birini siz beğenmemiş olabilirsiniz ben çok beğendim.

S Su44 şimdi ben şunu mrk ediyorum, evli bir adamla berabersin ki biliyorsun da evli olduğunu, karısının hamile olduğunu .. vsleri eee daha neye fal baktırıyorsun? senle evlilik mi istiyor acaba diye düşünüyorsun? ben falına baktım valla bu ilişkide tek zararlı sen çıkarsın, hem madden hem maneviyen :)

S Su44 şimdi ben şunu mrk ediyorum, evli bir adamla berabersin ki biliyorsun da evli olduğunu, karısının hamile olduğunu .. vsleri eee daha neye fal baktırıyorsun? senle evlilik mi istiyor acaba diye düşünüyorsun? ben falına baktım valla bu ilişkide tek zararlı sen çıkarsın, hem madden hem maneviyen :)
Gercekten mi adam bosunayorum dedı bana artı böyle bişey olduğunu bilseydim hayatıma almazdım allah kimsenin başına vermesin.

Gercekten mi adam bosunayorum dedı bana artı böyle bişey olduğunu bilseydim hayatıma almazdım allah kimsenin başına vermesin.
kimse kusuruma bakmasın ama ben daha sevgilime yan gözle bakanın gözünü oyarım diyorsam evli barklı adamla beraber olanında artık bilemiyorum..her neyse madem öğrendin daha neyi bekliyorsun acaba?hem de eşi hamile!!yaa neden empati yapamıyorsunuz acaba?

Back
X